Koopmans Ecoleum Ecogroen 1 Liter transparante beits

Productnummer: Transparante beits Ecogroen voor ruw hout

Voor- en nadelen van Koopmans Ecoleum Ecogroen 1 Liter transparante beits

  • Milieu vriendelijk
  • Voor ruw en ongeschaafd hout
  • Goede hechting
  • Prachtige kleur
  • Hecht moeilijk op glad hout

Koopmans Ecoleum Ecogroen 1 Liter transparante beits

Let op: Dit product is vrijgesteld van verzendkosten, verzending is dus gratis. 

Wanneer u ruw of ongeschaafd hout heeft in uw tuin kunt u deze het beste behandelen met Ecoleum van Koopmans. U kunt dan kiezen uit allerlei verschillende, transparante kleuren. Ecogroen is één van deze kleuren. De kleur op de afbeelding kan wel licht afwijken van het eindresultaat. Dit komt omdat het resultaat bij transparante beits af hangt van het hout waarop het wordt aangebracht. Het voordeel van transparante beits is dat de structuur van het hout mooi zichtbaar blijft. Dit vinden veel mensen belangrijk omdat zo de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. 

Vroeger werd op ongeschaafd en ruw hout vaak carboleum of carbolineum gebruikt. Deze beitssoorten zijn tegenwoordig echter niet meer verkrijgbaar. Vanwege de milieubelastende samenstelling zijn zij uit de handel gehaald. Ecoleum is de milieuvriendelijkere variant. U kunt ecoleum gemakkelijk aanbrengen en het heeft vergelijkbare kenmerken met carboleum en carbolineum. 

Het aanbrengen doet u gemakkelijk met een kwast of een verfroller. Ecoleum hoeft niet verdunt te worden en is vrijwel altijd klaar na één laag aanbrengen. Dit scheelt veel werk en tijd! Ecoleum biedt ultieme bescherming tegen schimmel en alg. Het hout zal er jaren langer van mee gaan! 

Gebruiken van Ecoleum beits

Om te beginnen is het belangrijk dat u een droge dag kiest met een temperatuur van minstens 13 graden. Voor dat u Ecoleum beits van Koopmans aanbrengt is het belangrijk om de beits goed door te roeren. Bij gladgeschaafd hout kan het slim zijn om eerst het hout licht op te schuren. Vervolgens brengt u gemakkelijk de beits aan met een kwast of een verfroller. Doe dit niet onnodig dik om een druiperig resultaat te voorkomen. U bewerkt tussen de 3 en 6 vierkante meter per liter Ecoleum. Na 12 uur is het hout doorgaans overschilderbaar. Lees altijd goed de informatie op de verpakking door! Niet geschikt voor gebruik binnenshuis. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Koopmans Ecoleum Ecogroen 1 Liter transparante beits Koopmans Ecoleum Ecogroen 1 liter Transparante beits voor ruw hout Transparante beits Ecogroen voor ruw hout Op voorraad
€ 28,95 Per stuk incl. BTW