Koopmans Ecoleum Lichtgrijs 2,5 Liter transparante beits

Productnummer: Lichtgrijze, transparante beits voor ruw hout

Voor- en nadelen van Koopmans Ecoleum Lichtgrijs 2,5 Liter transparante beits

  • Milieu vriendelijk
  • Voor ruw en ongeschaafd hout
  • Goede hechting
  • Mooi lichtgrijs
  • Hecht moeilijk op glad hout

Koopmans Ecoleum Lichtgrijs 2,5 Liter transparante beits

Let op: dit product is vrijgesteld van verzendkosten, verzending is dus gratis!

Gebruik Ecoleum voor het beschermen en decoreren van uw ruwe en niet geschaafde hout buiten het huis. Ecoleum is namelijk verkrijgbaar in de mooiste transparante kleuren met een enorm sterke bescherming tegen vocht, vuil en zonlicht. Hierdoor gaat de veroudering van het stukken minder snel. Het product is erg goed te vergelijken met de carboleum of carbolineum. Het verschil is dat deze beits bestaat uit vooral natuurlijke stoffen en dus veel minder schadelijk is voor het milieu dan carboleum en carbolineum. Deze prodcuten zijn vanwege de belastendheid voor het milieu niet meer te verkrijgen in Europa. Ecoleum kan gebruikt worden op oude lagen carboleum en carbolineum.

Gebruik deze beits enkel voor ongeschaafd en ruw hout. Op dit hout hecht het namelijk ontzettend goed en trekt het diep in het hout. Hierdoor kan de maximale bescherming worden verkregen. Vocht kan dan niet meer onbeperkt in het hout trekken en voor problemen zorgen als schimmel en vervelende houtrot. Het rendement is ongeveer 5 vierkante meter per liter. Vaak gebruikt men deze beits voor pergola's, overkappingen, schuttingdelen, schuren en ander ruw hout buitenhuis. Door de goede dekking is 1 laag vrijwel altijd voldoende!

Gebruiken

Wanneer u gaat beitsen is het ten eerste zeer belangrijk om een goede dag uit te kiezen. Het dient de hele dag droog te zijn en het liefst minstens 13 graden warm. Extreme hitte is ook niet prettig omdat de droging dan te snel gaat. Voor het aanbrengen roert u de beits minstens een minuut stevig door. Het aanbrengen doet u gemakkelijk met een kwast, (blok)witter of een verfroller. Deze artikelen zijn allemaal gemakkelijk te verkrijgen in onze webshop. Na het aanbrengen dient u de beits goed te laten drogen. Pas na minstens 12 uur kunt u eventueel overschilderen of een nieuwe laag aan brengen. Dit is echter meestal niet nodig. Met 1 liter Ecoleum van Koopmans in de kleur Lichtgrijs kunt u ongeveer 3 tot 6 vierkante meter behandelen. Dit artikel is ook te verkrijgen in een blik van 1 Liter voor kleinere klussen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
8-15 m2 Ecoleum lichtgrijs van Koopmans Koopmans Ecoleum licht grijs 2,5 liter Voor ruw hout transparant Lichtgrijze, transparante beits voor ruw hout Op voorraad
€ 59,95 Per stuk incl. BTW