AANBIEDING Eettafel Set - Wit onderstel met Eiken houten blad - Tafel voor binnen en buiten OP=OP

Productnummer: LDS160HP Massief Eiken blad met lammellen (stroken)   |   Eettafel Set Samenstellen   |   Bouwpakket

€ 599,95 € 399,95 per stuk incl. btw

Voor- en nadelen van Eettafel Set - Wit onderstel met Eiken blad

  • Fraai Eiken lamellen bladen
  • Eenvoudig te monteren, prefab delen
  • Set met 1 tafel, 2 banken en 1 kruk
  • Luxe houten tafel voor binnen en buiten

Eettafel Set - Wit onderstel met Eiken blad

Op zoek naar een fraaie eettafel set voor in uw woonkamer, terras of keuken voor een aantrekkelijke prijs? Deze luxe eettafel set bestaat uit o.a. een eettafel, bank en kruk en is hier bij Gadero exclusief geheel naar eigen wens samen te stellen. De eettafel, de bank en het krukje uit de zelfde serie beschikken ieder over een wit onderstel in combinatie met massief Eiken lamellen bladen, wat zorgt voor een speels karakter. 

Deze houten dinnerset komt met 2 banken, 1 tafel en 1 kruk.  Bestel nu voor deze bijzondere prijs!

Eettafel Eiken blad - 160 x 92 x 75 cm

Deze eettafel is 160 cm breed, 75 cm diep en 92 cm hoog en beschikt over een wit onderstel en tafelblad van massief eiken hout. Het Eiken tafelblad is 2 cm dik en is opgebouwd in verschillende lamellen (stroken) van 45mm breed, wat een speels karakter geeft aan de tafel. Het onderstel is wit gegrond (white wash) en bestaat o.a. uit 6.5 x 6.5 cm dikte poten en een tafelrand van 6.5 x 3.5 cm. 

Bank Eiken blad - 140 - 83 x 54 cm

Deze bank is 140 cm breed, 54 cm diep en 83 cm hoog en beschikt over een wit onderstel en een zitvlak en rugleuning van massief eiken hout. Het Eiken zitvak en rugleunig is 2 cm dik en is opgebouwd in verschillende lamellen (stroken) van 45mm breed, wat een speels karakter geeft aan de bank. Het onderstel is wit gegrond (white wash) en bestaat o.a. uit 6.5 x 3.5 cm dikte poten. 

Kruk Eiken blad - 43 x 45 x 36 cm

Deze kruk is 43 cm breed, 36 cm diep en 45 cm hoog en beschikt over een wit onderstel en een zitvlak van massief eiken hout. Het Eiken zitvak is 2 cm dik en is opgebouwd in verschillende lamellen (stroken) van 45mm breed, wat een speels karakter geeft aan de kruk. Het onderstel is wit gegrond (white wash) en bestaat o.a. uit 6.5 x 3.5 cm dikte poten. 

De eettafel, bank en kruk uit de dezelfde serie kunnen los worden besteld en worden geleverd als bouwpakket die heel snel en eenvoudig te monteren. Bevestigingsmateriaal worden meegeleverd. 

Profiteer van deze speciale prijs voor deze geweldige eettafel van hout. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eettafel Set - Zelf samenstellen eettafel set eikenhoutAANBIEDING Eettafel Set voor binnen en buiten - Wit onderstel met Eikenhouten tafelblad OP=OP Massief Eiken blad met lammellen (stroken)   |   Eettafel Set Samenstellen   |   Bouwpakket Ruim op voorraad
€ 599,95 € 399,95 per stuk incl. btw