Biels Eiken hout 15 x 25 x 260 cm Rustieke industriebiels gebruikt

Productnummer: VZ5075-120-220-2600 Bijzondere eiken tuinbiels voor 1001 toepassingen

Aangepaste levertijd 8 - 10 werkdagen

€ 71,95 per stuk
Vanaf 20 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Biels Eiken hout 15 x 25 x 260 cm Rustieke industriebiels gebruikt

  • Voor borderrand in uw tuin bijvoorbeeld
  • Bijzonder groot formaat
  • De moderne spoorbiels / treinbiels
  • Europees Eiken
  • Rustiek, afgebroken hoekjes mogelijk
  • Ongedroogd

Biels Eiken hout 15 x 25 x 260 cm Rustieke industriebiels gebruikt

Deze rustieke eiken hout bielzen (formaat spoorbiels) zijn de opvolger van de inmiddels vanwege milieuredenen verboden houten spoorbielzen met teer. Daarom worden deze bielzen ook wel de moderne spoorbiels genoemd. Maak van deze houten bielzen een mooie verhoogde border in uw tuin of kantafsluiting van uw verhoogd gazon. Deze onbehandelde eiken houten bielzen zijn alleen hier te koop voor de beste prijs. De kopmaat van deze houten balk / bielzen zijn 150 mm dik en 250 mm breed. Deze tuinbalken zijn rustiek, gebreken in de vorm van afgebroken hoekjes en dergelijke zijn mogelijk.

Wist u dat... u met deze houten tuinbielzen ook een fraaie tuinbank kan maken? Maak van circa 23 hoogte 2 stuks voeten en plaats hier een biels als bankje overheen. Ook kunt u deze biels verticaal gebruiken als paal voor een poorthek. 

Ontdek de treinbiels opnieuw met deze ruige eiken industriebielzen. Houthandel Gadero levert steeds meer oude bouwmaterialen en tweedehands hout, zie ook de pagina gebruikt hout. Juist die doorleefde planken en balken geven hout extra karakter. Ook bij ons verkrijgbaar zijn geïmpregneerde houten bielzen zie alternatieve producten. 

Montage Tips Bielzen

Maakt u van deze gebruikte bielzen een houten borderrand? Zet vanaf 2 lagen de verschillende delen dan vast met een piketpaal aan de achterzijde. Ook gaaf is een houten kantopsluiting te maken van halve spoorbielzen van 130 cm lengte.

U kunt deze zogenaamde industrie bielzen zowel horizontaal als border verhoging en verticaal toepassen als sokkel. Bestel deze houten bielzen samen met uw sierbestrating, tuinhout en tuinmeubelen bij houthandel Gadero.

Wist u dat u van deze rustieke bielzen van 15 cm dikte en 25 cm breedte ook een prachtige, rustieke tuinbank kan maken? Zaag dan aan beide kanten 30 cm van deze bielzen af en gebruik deze 2 stukken als poten van een bank zonder leuning. Monteer alles met bijvoorbeeld onze houtdraadbouten van 22 cm. Plaats 4 bouten per poot. Kies bouten van 22 cm en verdiep deze een beetje met een verzinkbitje zodat u er niet op zit.

Deze 15 x 25 x 260 cm houten bielzen zijn desgewenst zwart te maken met onze beits, zo bereikt u op een moderne manier het effect van de oude spoorbiels. Wilt u toch een andere variant? Bekijk ons volledige assortiment eiken balken en kies het juiste product.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan de eikenhouten biels ook doorgezaagd worden en zo ja wat zijn de kosten?

Wij kunnen deze biels niet op maat zagen.

Wat weegt een eikenhouten biels in dit formaat.? Wat is de levensduur?

Het gewicht is ongeveer 70 kilogram.
Eikenhout heeft een duurzaamheid van klasse II wat inhoudt dat het onbehandeld een levensduur heeft van zeker 20 – 25 jaar.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair eiken houten bielsBiels Eiken hout 15 x 25 x 260 cm Rustieke industriebiels Bijzondere eiken tuinbiels voor 1001 toepassingen
€ 71,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt