Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL-2099-HWII Europees eiken visgraat vloer   |   Rustige houtsortering

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 60 x 12 cm

  • Rustige Europees eiken structuur
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Behandeld met een "onbehandelde look" olie
  • Relatief veel kleurverschil tussen planken

Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 60 x 12 cm

A-kwaliteit eiken visgraat tegen de scherpste prijs! 

Zoekt u een goedkope eiken visgraat parket vloer van hoogwaardige kwaliteit? Gadero heeft een assortiment visgraat vloeren met de goedkoopste prijs van Nederland! Naast de zeer lage vierkante meter prijs van de eiken patroon vloeren is het product van uitermate hoge kwaliteit. Zo bestaat de vloer uit een duoplank, die werking van het hout tegen gaat, met een toplaag van 3 mm Europees eikenhout. Het visgraat is geproduceerd in de populairste visgraat afmeting van het moment: 12 x 60 cm. Gadero bezorgd deze aanbieding visgraat parket vloeren bij Houthandel Gadero gratis bij u aan huis! Deze visgraat lamelparket is bovendien reeds met transparante olie behandeld, wel zo handig.

Structuur en afwerking

Bij het visgraat patroon worden de rustieke eiken sorteringen vaak iets te druk, dit visgraat beschikt over een prachtige egale sortering met weinig tot geen noesten. De eikensortering ligt tussen de 1-bis en rustiek A, een randje spinthout is daarbij toegestaan. Tijdens de productie van de eiken visgraat vloer is deze afgewerkt in de fabriek met een zogenaamde Invisible parketolie van Woca. Deze kan na het leggen met de bijbehorende Woca onderhoudsolie worden nabehandeld, om vlekken en dergelijke, ontstaan tijdens het leggen, geen kans te geven in het hout te trekken.

Geschikt voor vloerverwarming

De eiken houten visgraat vloeren kunnen ook op een vloerverwarming worden geinstalleerd. Let op: verlijm deze visgraat vloer altijd bij vloerverwarming. Met de mes- en groef verbinding is deze eiken patroon eenvoudig te installeren. Visgraat is echter wel een klus voor de professionele parketteur daar u met veel factoren te maken heeft om een mooi eindresultaat te creëren. Heeft u vragen over onze aanbieding eiken visgraat vloeren of legservice? Laat het ons weten, onze vloer adviseurs helpen u graag verder! 


Vragen & antwoorden over dit product

Wat voor materiaal is de onderlaag hout? Is de toplaag 4mm? U heeft aan dat er relatief groot kleurenverschil zit tussen de planken. Zijn dit de verschillen die zichtbaar zijn op de foto's?

De onderplaat van deze vloerdelen bestaat uit populierenhout. Op deze onderplaat is een 3 mm dikke Europees Eiken toplaag verlijmd. Zoals aangegeven bevinden zich tussen de verschillende planken inderdaad relatief veel kleurverschillen. U vindt een goede indicatie van deze kleurverschillen terug in de foto's van dit product.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Eiken Visgraat Parket Vloeren - Eik Hout - Invisible Geolied 12 x 60 Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 60 x 12 cm Europees eiken visgraat vloer   |   Rustige houtsortering Op voorraad
€ 87,95 Per m2 incl. BTW