Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL-2099-HWIN Europees eiken visgraat vloer   |   Rustige houtsortering

€ 74,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm

  • Rustige Europees eiken structuur
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Goedkoopste eiken visgraat vloer van Nederland
  • Relatief veel kleurverschil tussen planken

Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm

A-kwaliteit eiken visgraat tegen de scherpste prijs! 

Zoekt u een goedkope eiken visgraat vloer van uitstekende kwaliteit? Gadero heeft een assortiment visgraat vloeren met de scherpste prijs van Nederland! Naast de uitzonderlijk lage prijs van deze eiken patroon vloeren is het product van uitermate hoge kwaliteit. Zo bestaat de vloer uit een duoplank, die werking tegen gaat, met een toplaag van 3 mm Europees eikenhout. Het visgraat is geproduceerd in de populairste visgraat afmeting van het moment: 12 x 60 cm. We bezorgen deze aanbieding visgraat parket vloeren bij Houthandel Gadero gratis bij u aan huis! 

Structuur en afwerking

Bij het visgraat patroon worden de rustieke eiken sorteringen vaak wat druk, dit visgraat beschikt over een prachtige "rustige" sortering met weinig tot geen noesten. De sortering valt tussen de 1-bis en rustiek A, een randje spinthout is toegestaan. Na het produceren van de eiken visgraat vloer is deze afgewerkt in de fabriek met de Woca naturel olie. Deze kan na het leggen met de Woca onderhoudsolie worden nabehandeld, om vlekken en dergelijke, ontstaan tijdens het leggen, geen kans te geven in het hout te trekken.

Geschikt voor vloerverwarming

De eiken houten vloeren kunnen ook op een vloerverwarming worden geinstalleerd. Let op: verlijm de visgraat vloer altijd bij vloerverwarming. Met de mes- en groef verbinding is deze eiken patroon eenvoudig te installeren. Visgraat is echter wel een klus voor de professionele parketteur daar u met veel factoren te maken heeft om een mooi eindresultaat te creëren. Heeft u vragen over onze aanbieding eiken visgraat vloeren? Laat het ons weten, onze vloer adviseurs helpen u graag verder! 


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel mm is de toplaag?

Deze vloerdelen hebben een Europees Eiken toplaag van 3 mm. Deze toplaag is verlijmd op een 11 mm populieren onderplaat. Dit brengt de totale plankdikte van deze vloerdelen op 14 mm.

Hoe is de verbinding tussen de planken geborgd? is dit zo als klik laminaat?

Deze vloerdelen zijn voorzien van een mes-en groefverbinding. U schuift de parket planken dus eenvoudig in elkaar. Voor de borging/bevestiging heeft u daarbij de keuze om de vloer volledig te verlijmen of zwevend te plaatsen. 

Bij het verlijmen van de vloer wordt de vloer bij vast op de ondergrond gelijmd. Houdt er echter rekening mee dat dit enkel mogelijk is op een hard, volledig vlakke, egale en vuilvrij oppervlak. Indien de ondergrond onvoldoende egaal/vlak/vuilvrij is kunnen er kieren en gaten in de vloer ontstaan. 

Bij het zwevend leggen worden de vloerdelen geplaatst op een geschikte ondervloer en in de verbinding verlijmd. De geschikte ondervloer kan tot maximaal 15 cm brede/lange gaten en kieren opvangen en oneffenheden tot 3 mm uitvlakken. Bij het zwevend plaatsen van deze vloer is de kans op kleine kiervorming in het stookseizoen iets groter dan bij het volledig verlijmen van de vloer. Echter kan kans op kiervorming als gevolg van werking van het hout in beide gevallen nooit helemaal worden uitgesloten daar dit een natuurproduct betreft.

Ik heb interesse in deze vloer. Volgens mij heb ik op de site gezien dat ik een plankje groter dan een sample kan bestellen maar kan het niet meer vinden. Kan dat?

Het is inderdaad mogelijk om een proefplank te ontvangen. Hier vragen wij €10,- voor per plank. Mocht u dit wensen dan kunt u het volgende product bestellen in onze webshop: https://gadero.nl/proefplank-floer-quickstep-meister/

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eiken Visgraat Parket Vloeren - Eik Hout - Naturel Geolied 12 x 60 Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm Europees eiken visgraat vloer   |   Rustige houtsortering Op voorraad
€ 74,25 Per m2 incl. BTW