Logo Gadero
service

Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Onbehandeld 60 x 12 cm

Productnummer
FL-2099-HWIO
Europees eiken visgraat vloer
Rustige houtsortering
eiken_visgraat_duoplank_parket_onbehandeld_12_x_60_cm_product
eiken_visgraat_duoplank_parket_onbehandeld_12_x_60_cm_groot_1
eiken_visgraat_duoplank_parket_onbehandeld_12_x_60_cm_perspectief
eiken_visgraat_duoplank_parket_onbehandeld_12_x_60_cm_object
eiken_visgraat_duoplank_parket_onbehandeld_12_x_60_cm_detail
Per m2

69,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
12 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Rustige Europees eiken structuur

  • 10 jaar fabrieksgarantie

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Goedkoopste eiken visgraat vloer van Nederland, speciale aanbieding

  • Relatief veel kleurverschil tussen planken

  • Hout werkt meer dan pvc kunststof of laminaat

  • Hout heeft meer onderhoud nodig dan pvc of laminaatvloeren

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Kleur
Houtkleur
Lengte
60 cm
Dikte
1,4 cm
Breedte
12 cm
Patroon
Visgraat

Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Onbehandeld 60 x 12 cm

A-kwaliteit eiken visgraat lamelparket tegen de scherpste prijs!

Zoekt u een goedkope onbehandelde eiken houten visgraat vloer van uitstekende kwaliteit? Gadero heeft een assortiment visgraat lamelparket vloeren met de scherpste prijs van Nederland! Naast de uitzonderlijk lage prijs van deze eiken patroon vloeren is het product van uitermate hoge kwaliteit. Zo bestaat de vloer uit een duoplank, die werking tegen gaat, met een toplaag van 3 mm Europees eikenhout. Het visgraat is geproduceerd in de populairste visgraat afmeting van het moment: 12 x 60 cm. We bezorgen deze aanbieding Onbehandelde visgraat parket vloeren bij Houthandel Gadero gratis bij u aan huis! Deze duoplank visgraat parket heeft een kruisling verlijmde onderplaat van Russisch berken en dat maakt deze trendy vloerplank ook geschikt voor vloerverwarming. Kom deze eikenhouten visgraatvloer in 12x60 cm ook bekijken in onze showroom in >Breukelen of vraag een proefmonster aan van deze reuzevisgraat onbehandeld eiken. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Structuur en afwerking

Bij het visgraat patroon worden de rustieke eiken sorteringen vaak wat druk, dit visgraat beschikt over een prachtige "rustige" sortering met weinig tot geen noesten. De sortering valt tussen de 1-bis en rustiek A, een randje spinthout is toegestaan. De eiken visgraat vloer heeft geen behandeling gehad en moet dus nog worden afgewerkt! De vloer kan na het leggen met bijvoorbeeld de Woca Masterolie worden behandeld in een kleur naar wens, denk aan naturel, wit of grijze olie. Door de vloer te oliën geeft u vlekken en dergelijke geen kans in het hout te trekken.

Geschikt voor vloerverwarming

De onbehandelde eiken houten vloeren kunnen ook op een vloerverwarming worden geinstalleerd. Let op: verlijm de visgraat vloer altijd bij vloerverwarming. Met de mes- en groef verbinding is deze eiken patroon eenvoudig te installeren. Visgraat is echter wel een klus voor de professionele parketteur daar u met veel factoren te maken heeft om een mooi eindresultaat te creëren. Heeft u vragen over onze aanbieding eiken visgraat vloeren? Laat het ons weten, onze vloer adviseurs helpen u graag verder!

Visgraat in hout, pvc of laminaat, het is allemaal mogelijk

Niets heeft natuurlijk meer charme dan hout. Maar echt hout heeft ook relatief voor onderhoud nodig, werkt (krimpt en zet uit) en is kwetsbaar. Heeft u liever visgraat vloeren van >pvc kunststof in lijmversie of doe het zelf klikpvc of ontdek ons >visgraat laminaat met eenvoudige klikverbinding? Dan kan ook bij hout- en vloerenwinkel Gadero!