Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Azuur Bruin Geolied

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-2099-ABG   |     |   Geschikt voor vloerverwarming   |   XL afmeting

Adviesprijs
€ 89,95 € 79,95 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Azuur Bruin Geolied

  • Europees eiken
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Walvisgraat formaat

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Azuur Bruin Geolied

XL Visgraat Vloer

Zoekt u een XL Visgraat vloer? Dan bent u bij de Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Azuur Bruin Geolied op de juiste weg! Deze Walvisgraat formaat vloer heeft namelijk een extra grote afmeting van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm! Dankzij deze afmetingen krijgt uw woning een uiterst ruimtelijk uiterlijk. Dat betekent dat deze XL Visgraat Parket Vloer in zowel kleine als grote ruimtes gelegd worden. Helaas kan de geoliede parketvloer niet gelegd worden in vochtige ruimtes, dit komt omdat de vloeren niet volledig waterbestendig zijn.

Geoliede Parket Vloer

De Parket Vloer van Fesca is afgewerkt met een bruine olie. De olie geeft een beschremende laag voor de parketvloer. Tevens zijn de vloeren behandeld met een geborstelde behandeling. Daarnaast zijn de vloeren geproduceerd vanuit Europees eiken en zijn de planken voorzien van een HDF onderlaag. Hierdoor is deze parketvloer ook geschikt voor vloerverwarming en werkt de vloer minder dan een parketvloer met een berken multiplex onderlaag. Bovendien bevat deze eiken parket vloer een 2,5mm dikke toplaag!

Visgraat Parket Vloer leggen

De Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer kan op twee manieren gelegd worden. Wij raden aan om de vloer te verlijmen, omdat de vloer dan minder werkt ten opzichte van een zwevende parketvloer. Daarnaast behaalt u het meeste rendement wanneer u een vloerverwarming heeft. Het leggen van een verlijmde Parket Vloer is zeer arbeidsintensief en vergt specifiek werk. Daarom biedt Gadero een legservice aan. Mocht u uw vloer toch zwevend willen leggen, dan dient u gebruik te maken van een geschikte ondervloer en raden wij aan om de universele klik-verbinding te voorzien van houtlijm. Het voordeel van een universele klikverbinding, is dat u niet meer met linker en rechter delen zit. Hierdoor kunt u sneller te werk gaan.

Wenst u de vloer in het echt te zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan van deze vloer om een goede kleurindicatie te krijgen. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer Azuur Bruin Geolied Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Azuur Bruin Geolied Emissiewaarde A+   |     |   Geschikt voor vloerverwarming   |   XL afmeting Op voorraad
€ 79,95 per m2 incl. BTW