Logo Gadero
service

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Basaltbruin Mat Gelakt

Productnummer
FL-2099-BMG
Uiterst mat
Extra grote afmetingen
fesca_eiken_visgraat_parket_vloer_basaltbruin_mat_gelakt
Per m2

69,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
108,2 cm
Breedte
16,2 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Europees eiken

  • Walvisgraat formaat

  • Extra mat gelakt

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Houtsortering
Rustiek
Kleur
Bruin
Lengte
108,2 cm
Dikte
1,2 cm
Breedte
16,2 cm
Jaren garantie
30 jaar
Behandeling
Gelakt
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Visgraat

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Basaltbruin Mat Gelakt

Extra grote Visgraat Vloer

Bent u op zoek naar een XL visgraat parket vloer met een donkerbruin uiterlijk? Dan zit u met de Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Basaltbruin Mat Gelakt goed! Deze donkerbruine Visgraat Parket Vloer heeft een extra grote afmeting van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm. Deze afmetingen worden subtiel benadrukt door de vierzijdige velling. Deze extra grote afmeting zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in uw woning. Hierdoor kan deze bruine parket vloer in zowel kleine als grote kamers geplaatst worden.

Uiterst mat gelakt

De Basaltbruine Parket Vloer van Fesca is afgewerkt met een matte lak, hierdoor zie je geen glinsterende reflectie op de vloer. Tevens zijn de vloeren behandeld met een geborstelde behandeling. Daarnaast zijn de vloeren geproduceerd vanuit Europees eiken en zijn de planken voorzien van een HDF onderlaag. Hierdoor is deze parketvloer ook geschikt voor vloerverwarming en werkt de vloer minder dan een parketvloer met een berken multiplex onderlaag. Bovendien bevat deze eiken parket vloer een 2,5mm dikke toplaag!

Visgraat Parket Vloer leggen

De Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer kan geplaatst worden op twee manieren. Wij raden aan om de vloer te verlijmen, omdat de vloer dan minder werkt ten opzichte van een zwevende parketvloer. Daarnaast behaalt u het meeste rendement wanneer u een vloerverwarming heeft. Het leggen van een verlijmde Parket Vloer is zeer arbeidsintensief en vergt specifiek werk. Daarom biedt Gadero een legservice aan. Mocht u de vloer toch zwevend willen leggen, dan dient u gebruik te maken van een geschikte ondervloer en raden wij aan om de universele klikverbinding te voorzien van houtlijm. Het voordeel van een universele klikverbinding, is dat u niet meer met linker en rechter delen zit. Hierdoor kunt u sneller te werk gaan.

Wenst u de vloer in het echt te zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan van deze vloer. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!