Logo Gadero
service

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Naturel Mat gelakt

Productnummer
FL-2099-NMG
Geschikt voor vloerverwarming
Europees eiken
fesca_eiken_visgraat_parket_vloer_naturel_mat_gelakt_1
Per m2

69,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
108,2 cm
Breedte
16,2 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Walvisgraat formaat

  • Extra mat gelakt

  • Europees eiken

Specificaties

Houtsortering
Rustiek
Houtsoort
Eikenhout
Kleur
Geen kleur
Lengte
108,2 cm
Dikte
1,2 cm
Breedte
16,2 cm
Jaren garantie
30 jaar
V-Groef
4-V
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Visgraat

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Naturel Mat gelakt

Extra grote Visgraat Vloer

Bent u op zoek naar een XL visgraat parket vloer met een natuurlijk uiterlijk? Dan is de Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Naturel Mat Gelakt de juiste uitweg! Deze natuurlijke Visgraat Parket Vloer heeft een extra grote afmeting van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm, deze wordt subtiel benadrukt door de vierzijdige velling. Deze extra grote afmeting zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in uw woning. Hierdoor kan deze natuurlijke parket vloer in zowel kleine als grote kamers geplaatst worden.

Uiterst mat gelakt

De Naturel Parket Vloer van Fesca is afgewerkt met een matte lak, hierdoor zie je geen glinsterende reflectie op de vloer. Tevens zijn de vloeren behandeld met een geborstelde behandeling. Daarnaast zijn de vloeren geproduceerd vanuit Europees eiken en zijn de planken voorzien van een HDF onderlaag. Hierdoor is deze parketvloer ook geschikt voor vloerverwarming en werkt de vloer minder dan een parketvloer met een berken multiplex onderlaag. Bovendien bevat deze eiken parket vloer een 2,5mm dikke toplaag!

Visgraat Parket Vloer leggen

De Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer kan geplaatst worden op twee manieren. Wij raden aan om de vloer te verlijmen, omdat de vloer dan minder werkt ten opzichte van een zwevende parketvloer. Daarnaast behaalt u het meeste rendement wanneer u een vloerverwarming heeft. Het leggen van een verlijmde Parket Vloer is zeer arbeidsintensief en vergt specifiek werk. Daarom biedt Gadero een legservice aan. Mocht u de vloer toch zwevend willen leggen, dan dient u gebruik te maken van een geschikte ondervloer en raden wij aan om de universele klikverbinding te voorzien van houtlijm. Het voordeel van een universele klikverbinding, is dat u niet meer met linker en rechter delen zit. Hierdoor kunt u sneller te werk gaan.

Wenst u de vloer in het echt te zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan van deze vloer. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!