Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Oker Bruin Mat Gelakt

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-2099-OBMG   |     |   Geschikt voor vloerverwarming   |   XL afmeting

Adviesprijs
€ 79,95 € 69,95 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Oker Bruin Mat Gelakt

  • Universele klikverbinding
  • Extra mat gelakt
  • 30 jaar garantie
  • Europees eiken

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Oker Bruin Mat Gelakt

XL Visgraat Vloer

Bent u op zoek naar een bruine visgraat parket vloer met een uniek uiterlijk? Dan zit u met de Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Oker Bruin Mat Gelakt goed! Deze bruine Visgraat Parket Vloer heeft een extra grote afmeting van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm en wordt subtiel benadrukt door de vierzijdige velling. Deze unieke afmeting zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in uw woning. Hierdoor kan deze bruine parket vloer in zowel kleine als grote ruimtes geplaatst worden.

Uiterst mat gelakt

De Oker Bruine Parket Vloer van Fesca is afgewerkt met een matte lak, hierdoor zie je geen glinsterende reflectie op de vloer. Tevens zijn de vloeren behandeld met een geborstelde behandeling. Daarnaast zijn de vloeren geproduceerd vanuit Europees eiken en zijn de planken voorzien van een HDF onderlaag. Hierdoor is deze parketvloer ook geschikt voor vloerverwarming en werkt de vloer minder dan een parketvloer met een berken multiplex onderlaag. Bovendien bevat deze eiken parket vloer een 2,5mm dikke toplaag!

Visgraat Parket Vloer leggen

De Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer kan geplaatst worden op twee manieren. Wij raden aan om de vloer te verlijmen, omdat de vloer dan minder werkt ten opzichte van een zwevende parketvloer. Daarnaast behaalt u het meeste rendement wanneer u een vloerverwarming heeft. Het leggen van een verlijmde Parket Vloer is zeer arbeidsintensief en vergt specifiek werk. Daarom biedt Gadero een legservice aan. Mocht u de vloer toch zwevend willen leggen, dan dient u gebruik te maken van een geschikte ondervloer en raden wij aan om de universele klikverbinding te voorzien van houtlijm. Het voordeel van een universele klikverbinding, is dat u niet meer met linker en rechter delen zit. Hierdoor kunt u sneller te werk gaan.

Wenst u de vloer in het echt te zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan van deze vloer. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer Oker Bruin Mat Gelakt Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Oker Bruin Mat Gelakt Emissiewaarde A+   |     |   Geschikt voor vloerverwarming   |   XL afmeting Op voorraad
€ 69,95 per m2 incl. BTW