Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Onbehandeld Mat Gelakt

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-2099-OMG   |     |   Europees eiken visgraat vloer   |   Uiterst mat

Adviesprijs
€ 79,95 € 69,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Onbehandeld Mat Gelakt

  • Extra mat gelakt
  • Walvisgraat formaat
  • Duitse kwaliteit

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Onbehandeld Mat Gelakt

XL Visgraat Vloer

Bent u op zoek naar een unieke visgraat parket vloer? Dan zit u met de Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Onbehandeld Mat Gelakt goed! Deze Visgraat Parket Vloer heeft een extra grote afmeting van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm en wordt subtiel benadrukt door de vierzijdige velling. Deze unieke afmeting zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in uw woning. Hierdoor kan deze onbehandelde-look parket vloer in zowel kleine als grote ruimtes geplaatst worden.

Uiterst mat gelakt

De Onbehandeld Gelakte Parket Vloer van Fesca is afgewerkt met een onzichtbare matte lak, hierdoor zie je geen glinsterende reflectie op de vloer en heeft het een onbehandeld uiterlijk. Tevens zijn de vloeren behandeld met een geborstelde behandeling. Daarnaast zijn de vloeren geproduceerd vanuit Europees eiken en zijn de planken voorzien van een HDF onderlaag. Hierdoor is deze parketvloer ook geschikt voor vloerverwarming en werkt de vloer minder dan een parketvloer met een berken multiplex onderlaag. Bovendien bevat deze eiken parket vloer een 2,5mm dikke toplaag!

Visgraat Parket Vloer leggen

De Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer kan op twee manieren gelegd worden. Wij raden aan om de vloer te verlijmen, omdat de vloer dan minder werkt ten opzichte van een zwevende parketvloer. Daarnaast behaalt u het meeste rendement wanneer u een vloerverwarming heeft. Het leggen van een verlijmde Parket Vloer is zeer arbeidsintensief en vergt specifiek werk. Daarom biedt Gadero een legservice aan. Mocht u de vloer toch zwevend willen leggen, dan dient u gebruik te maken van een geschikte ondervloer en raden wij aan om de universele klikverbinding te voorzien van houtlijm. Het voordeel van een universele klikverbinding, is dat u niet meer met linker en rechter delen zit. Hierdoor kunt u sneller te werk gaan.

Wenst u de vloer in het echt te zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan van deze vloer. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
1101012230_FP_M01_Eiche-roheffekt_1407_OF-Plan_V01.jpg Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Onbehandeld Mat Gelakt Emissiewaarde A+   |     |   Europees eiken visgraat vloer   |   Uiterst mat Op voorraad
€ 69,95 Per m2 incl. BTW