Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Rookgrijs Geolied

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-2099-RGG   |     |   Geschikt voor vloerwarming   |   Europees eiken

Adviesprijs
€ 89,95 € 79,95 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Rookgrijs Geolied

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Walvisgraat formaat
  • Europees eiken

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Rookgrijs Geolied

XL Visgraat Vloer

Bent u op zoek naar een unieke visgraat parket vloer? Dan zit u met de Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Rookgrijs Geolied goed! Deze Grijs Geoliede Visgraat Parket Vloer heeft een extra grote afmeting van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm! De afmetingen worden subtiel benadrukt door de vierzijdige velling. Dankzij deze unieke afmetingen krijgt uw woning een ruimtelijk uiterlijk. Hierdoor kan deze grijze parket vloer in zowel kleine als grote ruimtes geplaatst worden. Helaas kan de geoliede parketvloer niet gelegd worden in een badkamer, dit komt omdat de vloeren niet volledig waterbestendig zijn.

Geoliede Parket Vloer

De Parket Vloer van Fesca is afgewerkt met een grijze olie. De olie geeft een beschremende laag voor de parketvloer. Tevens zijn de vloeren behandeld met een geborstelde behandeling. Daarnaast zijn de vloeren geproduceerd vanuit Europees eiken en zijn de planken voorzien van een HDF onderlaag. Hierdoor is deze parketvloer ook geschikt voor vloerverwarming en werkt de vloer minder dan een parketvloer met een berken multiplex onderlaag. Bovendien bevat deze eiken parket vloer een 2,5mm dikke toplaag!

Visgraat Parket Vloer leggen

De Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer kan op twee manieren gelegd worden. Wij raden aan om de vloer te verlijmen, omdat de vloer dan minder werkt ten opzichte van een zwevende parketvloer. Daarnaast behaalt u het meeste rendement wanneer u een vloerverwarming heeft. Het leggen van een verlijmde Parket Vloer is zeer arbeidsintensief en vergt specifiek werk. Daarom biedt Gadero een legservice aan. Mocht u uw vloer toch zwevend willen leggen, dan dient u gebruik te maken van een geschikte ondervloer en raden wij aan om de universele klik-verbinding te voorzien van houtlijm. Het voordeel van een universele klikverbinding, is dat u niet meer met linker en rechter delen zit. Hierdoor kunt u sneller te werk gaan.

Wenst u de vloer in het echt te zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan van deze vloer. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer Rookgrijs Geolied Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Rookgrijs Geolied Emissiewaarde A+   |     |   Geschikt voor vloerwarming   |   Europees eiken Op voorraad
€ 79,95 per m2 incl. BTW