Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Zandbruin Geolied

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-2099-ZBG   |     |   Europees eiken visgraat vloer   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 89,95 € 79,95 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Zandbruin Geolied

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Europees eiken
  • Walvisgraat formaat

Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Zandbruin Geolied

XL Visgraat Vloer

Bent u op zoek naar een unieke visgraat parket vloer? Dan zit u met de Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Zandbruin Geolied goed! Deze Visgraat Parket Vloer heeft een XL afmeting van 108.2 x 16.2 x 1.2 cm en wordt subtiel benadrukt door de vierzijdige velling. Dankzij deze unieke afmetingen krijgt uw woning een ruimtelijk uiterlijk. Hierdoor kan deze bruine parket vloer in zowel kleine als grote ruimtes geplaatst worden. Helaas kan de parketvloer niet gelegd worden in een badkamer, dit komt omdat de vloeren niet volledig waterbestendig zijn.

Geoliede Parket Vloer

De Parket Vloer van Fesca is afgewerkt met een briune olie. De olie zorgt voor een beschremend laagje voor de parketvloer. Tevens zijn de vloeren behandeld met een geborstelde behandeling. Daarnaast zijn de vloeren geproduceerd vanuit Europees eiken en zijn de planken voorzien van een HDF onderlaag. Hierdoor is deze parketvloer ook geschikt voor vloerverwarming en werkt de vloer minder dan een parketvloer met een berken multiplex onderlaag. Bovendien bevat deze eiken parket vloer een 2,5mm dikke toplaag!

Visgraat Parket Vloer leggen

De Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer kan geplaatst worden op twee manieren. Wij raden aan om de vloer te verlijmen, omdat de vloer dan minder werkt ten opzichte van een zwevende parketvloer. Daarnaast behaalt u het meeste rendement wanneer u een vloerverwarming heeft. Het leggen van een verlijmde Parket Vloer is zeer arbeidsintensief en vergt specifiek werk. Daarom biedt Gadero een legservice aan. Mocht u de vloer toch zwevend willen leggen, dan dient u gebruik te maken van een geschikte ondervloer en raden wij aan om de universele klikverbinding te voorzien van houtlijm. Het voordeel van een universele klikverbinding, is dat u niet meer met linker en rechter delen zit. Hierdoor kunt u sneller te werk gaan.

Wenst u de vloer in het echt te zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan van deze vloer. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer Zandbruin Geolied Fesca Eiken Visgraat Parket Vloer - Zandbruin Geolied Emissiewaarde A+   |     |   Europees eiken visgraat vloer   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 79,95 per m2 incl. BTW