Logo Gadero
service

Standaard Eiken Parket

Zoekt u een parketvloer van echt hout? De rustieke parketvloeren bevatten karaktervolle eiken structuren die zijn voorzien van grote knopen, noesten en barsten. Daarnaast heeft u ook keuze uit noest arme vloeren in de 1-Bis of Noestvrije houtsortering zonder noesten en barsten. Let op!: voor losstaande orders geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Het lamelparket is werkingsarm, dankzij de meerlaagse duoplank opbouw. Hierdoor kan het ook worden gelegd op een vloerverwarming! Er zijn verschillende behandelingen binnen dit multiplank lamelparket. Openingen in de houtstructuur worden bijvoorbeeld gestopt maar kunnen ook ongestopt worden geleverd. Wilt u meer contrast, kies dan een (dubbel) gerookte vloer.

Het parket wordt geproduceerd met hout uit de klasse's Rustiek ABC, Rustiek AB, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij. De vloeren zijn beschikbaar in alle mogelijke afwerkingen. Kies een van onze voorgeselecteerde populaire bewerkingen als een verouderd naturel geoliede vloer of gerookt wit geolied lamelparket. Maatwerk? Met het parket van Floer zijn de mogelijkheden eindeloos, desgewens ook in patroon van visgraat parket. Deze eiken vloeren kunnen volledig naar uw wensen worden geproduceerd. Wij bezorgen overal in Nederland en Belgie onder gunstige Thuiswinkel Waarborg garanties. 

Bij parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd. 

Ontdek de Floer rustiek eiken duoplank vloeren

De eiken houten vloer planken van de merken ElephantQuick StepMeister en Floer zijn te verkrijgen als massieve eiken plank of als multiplank. De Eiken lamel parket vloerdelen van Quick-Step en Meister zijn voorzien van een levenslange garantie. Daarnaast hebben de vloeren van deze A-merk een kant-en-klare lak waardoor u de planken niet hoeft te behandelen na het leggen! Liever een parketvloer op maat geproduceerd in Nederland? Bekijk dan eens het assortiment van Floer.

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Vloerverwarming? Duoplank! 

De multiplanken gaan, door het gebruik van meerdere hout lagen, werking van de vloer tegen. Bovendien kan ook deze eiken vloer nog meerdere malen worden opgeschuurd. Dit duo parket komt goed van pas in ruimtes met grote temperatuurverschillen. De parket multiplanken maken het gebruik in combinatie met een lage temperatuur vloerverwaming mogelijk. Bent u van plan de eiken parket vloer zelf te gaan leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket.

Massief eiken, fineer parket, budget parket en visgraat duoplanken.

Zoekt u een parket vloer uit massief eiken? Bekijk dan ook eens onze massieve vloeren. Bent u op zoek naar de onze absolute prijsknallers? Bekijk dan eens onze Buget Parket vloeren. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. Deze vloeren kunnen nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. De visgraat planken zijn beschikbaar in standaard formaat en in reuze visgraat multiplanken. Parket leggen met het gemak van laminaat? De Robuuste Lindura landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister zijn voorzien van handige click-verbindingen. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. De Floer parket vloeren worden op maat geproduceerd! (levertijd gemiddeld 2 weken, minimale ordergrootte 10 m2). Benieuwd naar alle mogelijkheden van eiken houten vloeren? Ontdek de charme van eiken houten vloeren in onze blog.

Voor alle vloeren is het van belang dat u ze eerst laat wennen aan het klimaat van de ruimte waar u ze gaat leggen. Lees ook meer over het belang van het acclimatiseren van vloeren in onze blog.

Wij bezorgen zogenaamde eikenhouten lamelparket vloeren in heel Nederland en Vlaanderen, van Rotterdam tot Groningen en van Antwerpen tot Mechelen. Bovenal met 15 jaar houtgarantie. Tevens bent u bij A-merk Floer zeker van een vakkundig in Nederland gefabriceerde vloer. 

Veelgestelde vragen