Ontdek de Floer rustiek eiken duoplank vloeren

Zelf parket leggen tips instructies

De eiken houten vloer planken van de merken ElephantQuick StepMeister en Floer zijn te verkrijgen als massieve eiken plank of als multiplank. De Eiken lamel parket vloerdelen van Quick-Step en Meister zijn voorzien van een levenslange garantie. Daarnaast hebben de vloeren van deze A-merk een kant-en-klare lak waardoor u de planken niet hoeft te behandelen na het leggen! Liever een parketvloer op maat geproduceerd in Nederland? Bekijk dan eens het assortiment van Floer.

Vloerverwarming? Duoplank! 

De multiplanken gaan, door het gebruik van meerdere hout lagen, werking van de vloer tegen. Bovendien kan ook deze eiken vloer nog meerdere malen worden opgeschuurd. Dit duo parket komt goed van pas in ruimtes met grote temperatuurverschillen. De parket multiplanken maken het gebruik in combinatie met een lage temperatuur vloerverwaming mogelijk. Bent u van plan de eiken parket vloer zelf te gaan leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket.

Massief eiken, fineer parket, budget parket en visgraat duoplanken.

Zoekt u een parket vloer uit massief eiken? Bekijk dan ook eens onze massieve vloeren. Bent u op zoek naar de onze absolute prijsknallers? Bekijk dan eens onze Buget Parket vloeren. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. Deze vloeren kunnen nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. De visgraat planken zijn beschikbaar in standaard formaat en in reuze visgraat multiplanken. Parket leggen met het gemak van laminaat? De Robuuste Lindura landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister zijn voorzien van handige click-verbindingen. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. De Floer parket vloeren worden op maat geproduceerd! (levertijd gemiddeld 2 weken, minimale ordergrootte 10 m2).

Voor alle vloeren is het van belang dat u ze eerst laat wennen aan het klimaat van de ruimte waar u ze gaat leggen. Lees ook meer over het belang van het acclimatiseren van vloeren in onze blog.

Wij bezorgen zogenaamde eikenhouten lamelparket vloeren in heel Nederland en Vlaanderen, van Rotterdam tot Groningen en van Antwerpen tot Mechelen. Bovenal met 15 jaar houtgarantie. Tevens bent u bij A-merk Floer zeker van een vakkundig in Nederland gefabriceerde vloer. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u