Emotions Stapelblokken Grijs/Zwart 14x14x56cm

Productnummer: EM14400   |   Eenvoudig te stapelen   |   Creëer uw eigen border   |   Uniek formaat

€ 3,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Emotions Stapelblokken Grijs/Zwart 14x14x56cm

  • Ideaal voor het maken van borders en bloembakken
  • Uniek formaat
  • Per stuk te bestellen

Emotions Stapelblokken Grijs/Zwart 14x14x56cm

Deze 14x14x56cm stapelblokken in de kleur grijs/zwart zijn een echte aanwinst voor elke tuin. U kunt er eenvoudig hoogteverschillen in uw tuin mee opvangen, maar ook zelf muurtjes, borders, bloembakken en tuinbankjes mee maken. Deze stapelblokken zijn iets kleiner dan de standaard 15x15x60cm betonblokken met een lengte van 56 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 14 cm en een gewicht van 24,7 kg. Deze blokken bestelt u eenvoudig per stuk. 

Goedkope stapelblokken

Bent u op zoek naar een manier om meer variatie en hoogteverschillen aan te brengen in uw tuin? Denk dan eens aan stapelblokken! Deze betonblokken zijn de afgelopen jaren een ware trend geworden in de tuin, wat danken is aan hun veelzijdigheid en omdat ze eenvoudig aan te leggen zijn. U creëert in een handomdraai mooie borders en plantenbakken waardoor u eenvoudig meer groen in uw tuin aanbrengt. Daarnaast kunt u met stapelblokken snel muurtjes en zitvlakken maken. Een uniek en relatief goedkoop alternatief voor tuinmeubelen waar u zeker indruk mee zal maken. 

Stapelblokken plaatsen

Stapelblokken staan er bekend om dat ze eenvoudig te verwerken zijn. Voor een stevige basis raden wij aan om de betonblokken op een opsluitband en de eerste laag blokken half in de grond te plaatsen. Vervolgens kunt u de blokken in halfsteensverband verder opstapelen. Om ervoor te zorgen dat ze niet verschuiven gebruikt u onze steenlijm. Voor een uitgebreid stappenplan bent u ook bij Gadero aan het juiste adres. Met onze klustip Verhoogde border maken van muurelementen is het plaatsen van stapelblokken een fluitje van een cent. 

Zijn deze stapelblokken niet wat u zocht? Bij ons vindt u een ruim assortiment muurelementen. Ook voor een snelle levering bestelt u bij Gadero. Bekijk nu ons aanbod 48 uurs assortiment stapelblokken.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
NIEUW Emotions Stapelblokken Grijs/Zwart 14x14x56cm Emotions Stapelblokken Grijs/Zwart 14x14x56cm   |   Eenvoudig te stapelen   |   Creëer uw eigen border   |   Uniek formaat Op voorraad
€ 3,95 Per stuk incl. BTW