Logo Gadero
service

Emotions Terrastegels Bruin 60x60x4 cm Sing

Productnummer
EM70127
Luxe terrastegels van beton voor een lage prijs
Goede priijs-kwaliteitverhouding
emotions_terrastegels_bruin_60x60x4_cm_sing
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Gecoat, dus weinig onderhoud

  • Gemakkelijk te plaatsen

  • Unieke kleur tegels

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Niet geschikt voor uw oprit. WEL voor uw terras en looppad

Specificaties

Gewicht
33 kg
Kleur
Bruin
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Type tegel
Betontegel

Emotions Terrastegels Bruin 60x60x4 cm Sing

Droomt u van een prachtig terras om lekker te relaxen en zoekt u hiervoor luxe terrastegels met een duurzaam karakter voor een hele lage prijs? Bekijk dan eens de nieuwe gecoate terrastegels van A-merk Emotions. De Emotions Terrastegels Bruin 60x60x4 cm Sing zijn bruin getinte betontegels voor buiten met een speciale beschermlaag die ervoor zorgt dat kalkuitbloei geremd wordt en vuil en vocht minder makkelijk hecht aan de tegels. Kortom, 60x60 Emotions bruine tuintegels zijn zeer duurzaam en heel onderhoudsvriendelijk. De gave kleur bruin van deze luxe terrastegels zijn goed te combineren met moderne stapelblokken van Emotions in een bijpassende kleur. Hiermee maakt u gemakkelijk een tuinafscheiding, verhoogde border en of een moderne bloembak. Met het hoogwaardige maar spotgoedkope merk Emotions haalt u alles wat u nodig heeft om uw droomtuin compleet te maken. Denk ook aan moeder natuur en voorkom wateroverlast in uw tuin, haal daarom direct bijpassende watergoten naast uw tegels om te besparen op de bezorgkosten.

Wat is het voordeel van een gecoate tegel?

Naast de klassieke onbehandelde betontegel, de betontegel met deklaag en de geïmpregneerde betontegel is er nog een grote (veel luxere) speler op het gebied van tuintegels namelijk de gecoate tegel. Gecoate terrastegels zijn betontegels waarop een laklaag ofwel coating is aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat de tegel duurzamer wordt, en beschermd is tegen verschillende invloeden. De voordelen van een coating op tuintegels zijn onder andere dat de tegels waterafstotend, waterbestendig en vlekbestendig zijn. Vuil hecht zich nauwelijks aan de steen. U bent dus in een mum van tijd klaar met het schonmaken, reinigen en onderhouden van de tegel. Coating op betontegels is meestal zichtbaar doordat een gecoate betontegel meestal licht glanzend is.

De tegels van Emotions zijn de goedkoopste gecoate tegels die u op de markt kunt vinden. Dit heeft niks te maken met de kwaliteit, maar is juist te danken aan een voordelig productieproces. Dus qua prijs-kwaliteitverhouding zijn de bruine 60x60 terrastegels één van de beste op de markt.

Denk aan uw voegen!

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen en hier goed in ivesteert. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Iets anders?

Emotions Sing is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter zijn er kwalitatief nóg sterkere tegels te vinden bij Gadero. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel thuis geleverd

Bestel nu uw prachtige Emotions Sing 60x60 terrastegels tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Bijbehorend bij dit product