Emotions Terrastegels Flower 60x60x4 cm Fun

Productnummer: EM70124   |   Ideaal als basis voor een luxe terras   |   Onderhoudsvriendelijk   |   Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

€ 29,05 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Emotions Terrastegels Flower 60x60x4 cm Fun

 • Gecoat, dus weinig onderhoud
 • Leuke combinaties mogelijk door speels bloemdesign
 • Geeft karakter aan uw tuin
 • Gemakkelijk te leggen
 • Niet geschikt voor uw oprit. WEL voor uw terras en looppad

Emotions Terrastegels Flower 60x60x4 cm Fun

Met de nieuwe Emotions Terrastegels Flower 60x60x4 cm Fun haalt u prachtige, gedecoreerde tegels voor uw terras. Emotions tegels staan er om bekend dat ze een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding hebben. De kwaliteit van deze Flower terrastegels is behoorlijk hoog dankzij de sterke coatinglaag die na productie is aanebracht. Emotions betontegels met coating zijn de goedkoopste gecoate tegels op de markt en daarom zijn het echte aanraders voor uw tuin. De coating van deze 60x60 decoratieve siertegels zorgt ervoor dat er bijna geen vuil en vocht aan de tegels hecht. Hierdoor heeft u veel minder onderhoud dan bij bijvoorbeeld een onbehandelde of geïmpregneerde tuintegel. Het voordeel van de coatinglaag is dat de fraaie decoratie van de bloem op de tegels lang goed blijft. De fraaie grijze achtergrondkleur van de tegel geeft een warme sfeer en zorgt ervoor dat de tuintegels passen in iedere tuin, daarom kunt u deze terrastegels van beton perfect gebruiken als basis voor uw terras. Bestel naast deze luxe 60x60 siertegels in de kleur grijs/flower ook bijpassende stapelblokken van Emotions om een verhoogde border of een trendy bloembak mee te maken. Let op! De Emotions tegels zijn weliswaar zeer duurzame betontegels van behoorlijke kwaliteit, maar het is niet van dezelfde hoge kwaliteit als keramische terrastegels. Wilt u het toch liever bij beton houden? Kijk dan eens naar de innovatieve en grensverleggende  GeoProArte tegels. Dit is het absolute neusje van de zalm op het gebied van luxe betontegels.

Zelf een terras aanleggen?

Gaat u zelf een terras aanleggen met deze luxe siertegels? Lees ten eerste onze uitgebreide klustips door zodat u precies weet hoe u terrastegels moet leggen. Een korte samenvatting van dit stappenplan leest u hieronder.

 • Stap 1: leg een zandbed aan van 20 cm dik. Let hierbij op dat u 6 cm ruimte rondom overhoudt voor uw opsluitbanden en maakt uw terras bij voorkeur zo groot dat u alleen met hele tegels hoeft te werken. Tril dit zandbed aan met een trilplaat (bij voorkeur na enkele dagen/weken herhalen). Plaats bij voorkeur een puinlaag van minimaal 15cm onder uw zandbed.
 • Stap 2: Zorg voor een vlak zandbed met afreilat of waterpas. Houd hierbij rekening met de afwatering en maak eventueel ruimte voor een watergoot. 
 • Stap 3: Plaats uw opsluitbanden. Houd er rekening mee dat u deze circa 2 cm onder uw tegels plaatst. 
 • Stap 4: Leg uw tegels in uw zandbed en klop aan met een rubberen hamer. Leg de terrastegels niet te strak tegen elkaar aan, gewoon aansluiten is voldoende.  
 • Stap 5: Voeg uw tegels af. Hierdoor heeft u minder kans op onkruid en kalkuitbloei. 
 • Stap 6: Spoel uw terras goed schoon zodat zand of voegmiddel geen vlekken kunnen achterlaten op uw terras. 

Investeer in uw voegen met Gator XP G2 Voegzand

Om de levensduur van uw luxe betonnen bestrating te verlengen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een aanzienlijk hoger niveau brengt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Voorkom wateroverlast MET sierbestrating

De overlast van overtollig regenwater lijkt de laatste jaren alleen maar toe te nemen. Sommige mensen zijn er van overtuigd dat de toename van sierbestrating  een reden is voor de toename van deze overlast. Bij Gadero zijn wij het daar deels mee eens, maar wij zijn er sterk van overtuigd dat sierbestrating juist talloze oplossingen biedt. Lees in onze uitgebreide blogs verschillende simpele  tips voor het voorkomen en oplossen van wateroverlast MET sierbestrating.

Online terrastegels kopen, snel geleverd

Koop nu uw Emotions Terrastegels Flower 60x60x4 cm Fun bij sierbestrating handel Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe terras binnen  7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet uw toebehoren zoals Rainbloxx, opsluitbanden en zand te bestellen? Bij Gadero kunt u alles bestellen om uw droomtuin compleet te maken.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
NIEUW! Emotions Terrastegels Flower 60x60x4 cm Fun Emotions Terrastegels Flower 60x60x4 cm Fun   |   Ideaal als basis voor een luxe terras   |   Onderhoudsvriendelijk   |   Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Op voorraad
€ 29,05 Per m2 incl. BTW