Terrastegel Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm Tuinvisie

Productnummer: TV48221   |   Gecoat en met facet   |   Per 2 tegels te bestellen

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 29,19 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm Tuinvisie

  • Minder gevoelig voor vocht en vuil
  • Coating voor langer kleurbehoud
  • Met facet
  • Niet geschikt voor een oprit
  • Aftrillen niet mogelijk

Terrastegel Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm Tuinvisie

Met de Terrastegel Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm van Tuinvisie speelt u in op de trend om bruin/grijze tintent in de tuin te halen. Deze kleuren zien er erg natuurlijk uit en geven uw terras of looppad een warme en levendige uitstraling. Deze prachtige kleuren worden beschermd en verdiept door de coating. Bent u op zoek naar een betontegel die weinig onderhoud vereist? Ook dan past de Estetico Facet Nature bij u. Deze tuintegels zijn gemaakt van een betonmengsel met een speciale toevoeging waardoor ze minder vatbaar zijn voor vocht en vuil. Dit betekent minder onderhoud voor u. Daarnaast zijn deze betontegels voorzien van een facetrand. 

De functies van een facetrand

Deze stijlvolle terrastegels zijn voorzien van een facet. Dit is een schuinaflopende rand die ervoor zorgt dat de randen van de tegels niet tegen elkaar kunnen komen en beschadigen of afbrokkelen. Zeer functioneel, maar het heeft ook voordelen voor het aangezicht van uw bestrating. Kleine verzakkingen zullen minder snel opvallen en de tegels worden individueel geaccentueert. 

Relatief licht gewicht

Nog een pluspunt van de Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm tegels is dat ze door hun geringe dikte een relatief laag gewicht hebben en daarom zeer geschikt zijn voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat in de tuin. Bent u die doe-het-zelver? Lees voor u begint dan eerst onze klustip aandachtig door. Hier vindt u uitgebreide instructies, praktische tips en een overzicht van de toebehoren die nodig gaat hebben, zoals zand, opsluitbanden, voegmiddel en eventueel drainage. 

Bent u toch op zoek naar een andere variant van de Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm? Neem dan eens een kijkje in ons volledige aanbod Estetico Tuintegels. Bent u op zoek naar iets duurzamers dan betontegels? Bekijk dan onze keramische tegels. Bestel vandaag en wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis wordt afgeleverd. Haalt u uw bestelling liever zelf af? Dat kan bij een van onze afhaallocaties


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Terrastegel Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm Tuinvisie Terrastegel Estetico Facet Nature 60 x 60 x 4 cm Tuinvisie   |   Gecoat en met facet   |   Per 2 tegels te bestellen
€ 29,19 Per m2 incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!