Terrastegel Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie

Productnummer: TV18321   |   Te bestellen per 2 tegels   |   Zeer onderhoudsvriendelijk

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 29,19 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie

  • Coating voor langdurige, intense kleuren
  • Weinig onderhoud vereist
  • Standaard afstandhouder
  • Strakke steen voor een strak terras
  • Niet geschikt voor een oprit
  • Aftrillen niet mogelijk

Terrastegel Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie

Met de Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm van Tuinvisie geeft u uw tuin een luxe en stijlvolle uitstraling voor een voordelige prijs! Deze antraciete betontegel is geschikt voor een terras of tuinpad. Omdat ze geen facet hebben zorgen ze ervoor dat uw bestrating een mooi geheel wordt. De tegels zijn echter te dun voor uw oprit en kunnen onder dergelijke zware belasting beschadigen of breken. Door deze dikte van 4 cm zijn ze daarentegen wel erg geschikt om zelf te leggen vanwege het relatief lichte gewicht. 

Minder onderhoud noodzakelijk

De Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm is gemaakt van een betonmengsel met een speciale toevoeging die ervoor zorgt dat de tegels minder snel vocht en vuil opnemen. Ook zijn de betontegels gecoat. Deze coating verdiept de kleuren van de tegel en zorgt ervoor dat deze langer behouden blijven. Uw terras of looppad zal er dus voor lange tijd als nieuw uitzien!

Zelf uw terras aanleggen? 

Door hun formaat en gewicht zijn de Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm tegels zeer geschikt om zelf te leggen. Voor de minder ervaren tegelleggers biedt Gadero ondersteuning met onze klustip! Hier vindt u stap voor stap uitleg en tips om uw project te doen slagen. Let er bijvoorbeeld op dat u de tegels niet te dicht op elkaar legt. Omdat deze tegels geen facet hebben kunnen er beschadigingen aan de randen optreden wanneer ze te dicht op elkaar liggen. De standaard afstandhouders helpen u hierbij. Ook leest u hier alles over de bestrating toebehoren die nodig zijn. Denk hierbij aan opsluitbanden, zand en voegmortel

Uw bestelling snel aan huis geleverd!

Bij Gadero bent u verzekerd van een snelle levering en een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u op de stoep staat. Wilt u uw bestelling liever zelf afhalen? Ook dat is een mogelijkheid bij een van onze afhaallocaties. Is de Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm niet de tegel die u zocht? Bekijk dan ons volledige aanbod van de Estetico Tuintegels serie van Tuinvisie voor verschillende formaten en kleurvarianten. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met afstandhouder Terrastegel Estetico Steel 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie Terrastegel Estetico Vlak Steel 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie   |   Te bestellen per 2 tegels   |   Zeer onderhoudsvriendelijk
€ 29,19 Per m2 incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!