Eurocol 154 Eurowood SF 1K - 16 kg

Productnummer: FL95013-EPL Universele parketlijm voor verlijmen op verschillende bodemvloeren

€ 151,75 Per 16 kg incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Eurocol 154 Eurowood SF 1K - 16 kg

  • Universeel toepasbaar
  • A-kwaliteit parketlijm
  • Snelle droogtijd
  • Geschikt voor vloerverwarming

Eurocol 154 Eurowood SF 1K - 16 kg

De Eurocol Parket Lijm 2K is geschikt voor het verlijmen van zowel massief parket, lamelparket kant-en-klaar parket en verschillende traditionele parketvloeren. De 1 K lijm zorgt voor een stootvaste verlijming van het eiken parket. De lijm kan universeel worden toegepast op verschillende soorten niet zuigende ondervloeren.

Met de emmer van 16 kg verlijmt u ongeveer 16 m2 vloer. De 1K parketlijm van Eurocoll is bovendien ook geschikt voor het verlijmen van uw houten vloer op een vloerverwarming en reduceerd het loopgeluid tot een minimum. Kies bij vloerverwarming altijd voor een werkingsarme eiken multiplank in plaats van een massieve vloer. We raden af de vloer zelf te verlijmen wanneer u hier geen ervaring mee heeft.

De Eurocol vloerlijm is geheel oplosmiddelvrij en daarnaast ook zeer emissiearm. Daarnaast zal de parketvloer na het verlijmen met de 1K lijm bureaustoel vast zijn. U bent bij het verlijmen van parket op een bodemvloer geen ondervloer nodig. Het lamelparket kan rechtstreeks op de bodemvloer worden geplakt. Neem contact op voor meer informatie over het toepassen van deze Eurocol parketlijm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 16 m2 Eurocol 154 Eurowood SF 1K - 16 kg voor verlijmen houten vloerdelen Eurocol 154 Parketlijm - 16 kg Universele parketlijm voor verlijmen op verschillende bodemvloeren Op voorraad
€ 151,75 Per 16 kg incl. BTW