Eva-Last Composiet Vlonderplank 2.2 x 2.10 x 500 cm Ipé kleur

EUTR

Productnummer: DV40171-22-210-5000   |   2-zijdig: houtnerf of gevlamd

€ 107,95 per stuk
Vanaf 8 stuks, 4% korting Vanaf 35 stuks, 5% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Eva-Last Composiet Vlonderplank 2.2 x 2.10 x 500 cm Ipé kleur

  • Maar liefst 25 jaar garantie
  • Goed bestand tegen vlekvorming
  • Tweezijdig te gebruiken: houtnerf of vlam tekening zijde
  • Zeer kleurvast en krasbestendig dankzij toplaag

Eva-Last Composiet Vlonderplank 2.2 x 2.10 x 500 cm Ipé kleur

Op zoek naar composiet vlonderplanken met de look van echt hardhout? Kies dan voor deze Eva-Last composiet terrasplanken. Met deze extra brede terrasplanken legt u snel en eenvoudig een composiet terras met de uitstraling van Ipé hout. De planken hebben een mix van bruine kleuren en een geïmiteerd houtoppervlak, waardoor ze erg dicht in de buurt komen van een echte Ipé vlonder. Daarnaast zijn deze 22 x 210 x 5000 mm Elephant composiet terrasplanken tweezijdig te monteren met aan de ene kant een vlakke zijde met houtnerf en aan de andere kant een nagebootste vlamtekening.

Duurzaam alternatief

Deze composiet vlonderplanken hebben de uitstraling van echt hout en alle voordelen van composiet. Zo blijven deze planken hun kleur behouden, terwijl Ipé met de tijd vergrijst. Daarnaast kennen deze planken weinig werking en zijn ze erg geschikt voor montage met clips, dus deze lange 5 meter planken zijn ideaal voor een strak terras. Ook zijn deze composiet vlonderplanken splintervrij, onderhoudsarm, blijven ze stroef en zijn ze kras- en vlekbestendig. U hoeft de terrasplanken alleen af en toe schoon te maken, verder is er geen onderhoud nodig. Deze Eva-Last composiet planken zijn dan een duurzaam alternatief voor iedereen die een hardhouten terras wil, maar bijvoorbeeld uit milieuoverwegingen geen hardhout wil gebruiken.

Composiet terras monteren

Wij adviseren bij montage gebruik te maken van onderbalken in hout. Deze donkerbruine vlonderplank is 2.2 cm dik en 21 cm breed en 500 cm lang. Met hardhouten onderregels in de afmeting 45 x 70 mm of 45 x 90 mm zorgt u voor een stevig eindresultaat. Deze regels altijd op hun kant toepassen, dus met de 45 mm zijde boven. Bij het leggen van uw vlonder dient u minimaal 30 cm hart-op-hart ruimte aan te houden tussen de onderliggers.

De onderliggers dienen op een stevige ondergrond of aan piketpalen te worden bevestigd. Stenen tegels zijn een uitstekend fundament voor uw composiet vlonderterras. Rubberen tegeldragers zorgen bij dakterrassen voor demping en bescherming van uw dak. Zorg dat het terras in de lengterichting ongeveer 1 cm afloopt onder een lichte hellingshoek zodat het regenwater van het terras afloopt.

Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eva-Last composietplankenEva-Last Composiet Vlonderplank 2.2 x 2.10 x 500 cm Ipé kleur EUTR   |   2-zijdig: houtnerf of gevlamd Ruim op voorraad
€ 107,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt