Nu 10% korting op alle sierbestrating Klik hier voor meer info

Excluton Noviton Siertegels

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige GeoProArte serie het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

 

Excluton Noviton Siertegels

U krijgt maarliefst 10 jaar garantie op deze Excluton Noviton tegels! Nooit meer vlekken op uw terrastegels die er niet meer af komen. Rode wijn, ketchup of bladeren verpesten uw terras niet langer vanwege de geavanceerde coating op deze Noviton tegels. U hoeft deze vlekken alleen maar binnen 12 uur van de tegel te verwijderen en deze worden weer zo goed als nieuw. 

De Excluton Noviton betontegels of printtegels met coating zijn verkrijgbaar in de maten 60x60x4 cm en 30x120x4cm. Er zijn ontelbaar veel kleuren en printen te verkrijgen. Kies hieronder de tegel die bij u en uw droomtuin past en haal onderhoudsarme kwaliteit tegel in huis. Vergeet niet om direct alle toebehoren en drainage materialen te bestellen zodat u bezorgkosten bespaard. 

Neusje van de zalm Siertegels

Zoekt u Siertegels of Printtegels van absolute A-kwaliteit? Kijk dan naar de GeoProArte tegels van MBI. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken voorzien zijn van de meest realistische prints en de beste beschermlagen. GeoProArte zijn tegels van beton met optische en praktische kwaliteiten van keramiek. Dit zijn echte aanraders voor uw tuin!

Noviton printtegels

Deze Noviton tegels noemen we ook wel Noviton pinttegels omdat de deklaag letterlijk met een printer op de tegels wordt aangebracht voordat de coating erover heen komt. Dit betekent ook dat de mogelijkheden enorm zijn betreft de verschillende soorten en kleuren prints die op de tegels kunnen worden gedrukt. Zo bestaan er Noviton printtegels met allerlei gekke printen in de vormen van planten, bloemen, een houtmotief of andere sierlijke motieven. Uiteraard kan er ook gewoon een strakke effen tegel worden gemaakt door maar één kleur op de tegel te drukken zonder motieven te gebruiken. 

U zoekt een hoogwaardige terrasbestrating met beschermende toplaag? De Noviton siertegels ook wel printtegels genoemd zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en afmetingen. De gecoate terrastegels zijn allemaal geschikt voor uw terras of looppad maar niet voor een oprit. U mag deze betontegels met coating dan ook niet aftrillen maar wel aankloppen met een rubberen hamer. Wilt u meer informatie over het leggen van deze terrastegels? Lees onze klustip over terrastegel aanleggen door. 

Populaire Noviton terrastegels top 10

  • Noviton Porto
  • Noviton Lissabon
  • Noviton Delft
  • Noviton Mount Hood
  • Noviton Rimini
  • Noviton Braga
  • Noviton Stonewood
  • Noviton Rome
  • Noviton Agadir
  • Noviton Fez

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode