Logo Gadero
service

Extra Breed Eiken Parket

GRATIS BEZORGING - Zoekt u een robuuste parket vloer, maar dan net een stukje breder dan het standaard 18 cm parket? In deze categorie kunt u alle brede parket vloeren vinden. Let op: voor losstaande orders geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Naast de opmaat gemaakte Eiken Parket vloeren van het Nederlandse merk Floer, wat gaat tot maar liefst 26cm breed, biedt Fesca kwalitatief hoogwaardige vloeren aan voor een zeer scherpe prijs. Deze kant-en-klare houten parket delen zijn 22cm breed en voorzien van een Rustiek eiken structuur, vergelijkbaar aan de Rustiek-ABC houtstructuur. Deze werkingsarme meerlaagse duoplanken zijn zeer geschikt voor plaatsing op een vloerverwarming.

Het maatwerk van Floer wordt geproduceerd met hout uit de de volgenden categorieën: Rustiek ABC, Rustiek AB, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij. De vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende variaties. U kunt de vloer helemaal naar uw eigen wensen afstellen. Denk bijvoorbeeld aan afwerking, kleur, mét of zonder v-groef, gestopt of ongestopt. Zo bent u verzekerd van een unieke en kwalitatief hoge parket vloer. Wilt u liever een laminaat vloer in extra breed? Bekijk dan onze populaire laminaat extra breed vloeren. Deze laminaatvloeren zijn goedkoper dan echt hout, laten vloerverwarming beter door en werken minder.

Topkwaliteit eiken uit Europa

De parketvloeren worden geproduceerd uit Europa gegenereerde grondstoffen. Dit zorgt ervoor dat Gadero weet waar zij haar producten vandaan haalt en u een hoge kwaliteit kan garanderen. Zo bent u niet alleen verzekerd van kwalitatief hoogwaardig hout waar u jarenlang mee vooruit kunt maar ook van een onderhoudsarme vloer. Ook de onderlaag is van hoogwaardig Europees materiaal.

Klikparket

Dankzij de eenvoudige klikverbinding is het budget parket eenvoudig te leggen door iedere doe-het-zelf 'er. Houdt bij het leggen van deze houten vloeren rekening met 1 cm speling tussen muur en vloer. Lees hier meer tips en instructies voor het leggen van een parketvloer. Zoekt u een bijzonder legpatroon voor uw binnenvloer? Bekijk dan ook onze houten visgraat vloeren. Dit v-patroon geeft een speels effect en een klassieke uitstraling.

Rustiek met noesten tot noestvrij?

Prefereert u een multiplank met geringe of geen noesten? Bekijk dan ook eens onze prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een multiplank met een levende structuur? Met de rustieke vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Wist u dat het traditionele visgraat patroon terug is van weggeweest? Deze prachtige legwijze kan dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden toegepast. Hier bekijkt u de standaard en reuze visgraat multiplanken. Op zoek naar goedkoop parket? U vindt alle soorten voordelige eiken houten vloeren bij Gadero!

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Meest gestelde vragen over extra breed eiken parket

Inspiratie