Zelf parket leggen tips instructiesDe parketvloeren worden geproduceerd uit Europa gegenereerde grondstoffen. Dit zorgt ervoor dat Gadero weet waar zij haar producten vandaan haalt en u een hoge kwaliteit kan garanderen. Zo bent u niet alleen verzekerd van kwalitatief hoogwaardig hout waar u jarenlang mee vooruit kunt maar ook van een onderhoudsarme vloer.

Dankzij de eenvoudige klikverbinding is het budget parket eenvoudig te leggen door iedere doe-het-zelf 'er. Houdt bij het leggen van deze houten vloeren rekening met 1 cm speling tussen muur en vloer. Lees hier meer tips en instructies voor het leggen van een parketvloer

Prefereert u een multiplank met geringe of geen noesten? Bekijk dan ook eens onze prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een multiplank met een levende structuur? Met de rustieke vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Wist u dat het traditionele visgraat patroon terug is van weggeweest? Deze prachtige legwijze kan dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden toegepast. Hier bekijkt u de standaard en reuze visgraat multiplanken. Op zoek naar goedkoop parket? U vindt alle soorten voordelige eiken houten vloeren bij Gadero!

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode