Gadero Klantenservice
Wordt een blokhut compleet geleverd?

Voor blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco en Karibu geldt dat deze als basis set worden aangeboden. Bij elke blokhut vindt u informatie over wat standaard wordt meegeleverd. Voor elke blokhut of tuinhuis kan dit verschillen. Wij raden u aan om deze informatie goed te lezen zodat u exact weet wat er standaard wordt meegeleverd met de door u gewenste blokhut. 

Voor de meeste Tuindeco tuinhuizen geldt dat u deze ook kunt laten impregneren of behandelen met een grondlaag. Hiervoor geldt dat de levertijd in het hoofdseizoen (voorjaar en zomermaanden) kan oplopen tot 6-7 weken. Voor de actuele levertijd raden wij u dan ook aan om contact op te nemen met de klantenservice.

Extra opties

Via de extra opties kunt u desgewenst een blokhut uitbreiden met tal van opties waaronder diverse soorten van duurzame dakbedekking, dakgootsets, funderingsbalken, een extra wandlaag, een houten vloer, daktrimsets en een starterset. 

Wat is een starterset?

Voor de meeste Tuindeco tuinhuizen geldt dat u een starterset kunt meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat o.a. een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset altijd mee te bestellen.

Funderingsbalken Karibu

Voor alle Karibu blokhutten en tuinhuisjes geldt dat deze standaard worden geleverd met 60mm brede geïmpregneerde onderleggers (funderingbalken). 

Let op! Deze geïmpregneerde onderleggers van uw tuinhuis kunnen bij geen van de leveringen ontbreken.

De standaard meegeleverde onderleggers, bestaande uit drukgeïmpregneerd hout (groen/bruin/ongeschaafd), zijn namelijk bij elk pakket nodig voor de verpakking. Het witte verpakkingsfolie die uw blokhut beschermt wordt onder andere met tackers aan de onderleggers bevestigd. Op elke verpakking is een aanvullende opmerking geplakt dat deze componenten niet uitsluitend als verpakkingsmateriaal zijn bedoeld en bij de leveringsomvang van het huis zijn inbegrepen.

Zie hieronder een afbeelding waar de funderingsbalken van Karibu zich in het pakket bevinden:

Onderliggers Karibu in Pakket

Terug naar overzicht