Logo Gadero
service

Felixwood Clips Aluminium voor blinde bevestiging van Composiet Terrasplanken op aluminium en houten onderbalken - Doos 90 stuks

Productnummer
FW4023
Geschikt voor zowel aluminium als houten onderbalken
Voor blinde montage
Geschikt voor Fun-Deck vlonderplanken
felixwood_clips_hout_onderbalken
felixwood_clips_hout
Per stuk

54,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voor montage op aluminium en houten onderbalken

  • Fun-Deck composiet vlonder zonder schroefgaten

  • Weinig tussenruimte nodig

  • Inclusief benodigde schroeven

Specificaties

Kleur
Zwart
Verpakt per
90

Felixwood Clips Aluminium voor blinde bevestiging van Composiet Terrasplanken op aluminium en houten onderbalken - Doos 90 stuks

U legt uw composiet vlonder van Felixwood composiet pas strak met deze speciale Felixwood clips. Met deze clipsset monteert u de composiet vlonderplanken op zowel aluminium als houten onderbalken. Deze clips zijn onder andere geschikt voor de Fun-Deck composiet vlonderplanken. Eén doos bevat 90 clips (75 van rubber en 15 van ijzer) en 2 soorten bijbehorende schroeven voor het bevestigen aan aluminium en houten onderbalken. U schuift deze clips in de groeven aan de zijkant van de planken en schroeft de clips vervolgens aan de onderbalk vast. Door uw vlonder op deze manier blind te monteren bespaart u veel tijd en bovendien heeft u een heel strak terras zonder schroefgaten. De clips garanderen een tussenruimte van maar 5 mm, wat u terras een moderne look geeft.

Felixwood composiet clips

Deze clips zijn geschikt voor zowel aluminium als houten onderbalken. Met de Cobra begin- en eindclips maakt u uw vlonder helemaal af. Deze clips zijn bedoeld voor Felixwood composiet, zoals onze Fun-Deck composiet planken.

Als u op aluminium onderbalken gaat monteren dient u ook EPDM banden mee te bestellen, om ervoor te zorgen dat uw planken stabiel blijven liggen.