Fesca Classic Wide Laminaat Aberdeen Antique Oak 128,5 x 24,2 x 0,8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL-GDR-1013   |   Makkelijk te leggen dankzij 1 clic 2 go klikverbinding   |   Luxe en moderne uitstraling

€ 18,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Classic Wide Laminaat Aberdeen Antique Oak 128,5 x 24,2 x 0,8 cm

  • Duurzaam geproduceerd
  • geschikt voor vloerverwarming
  • Geproduceerd in Duitsland

Fesca Classic Wide Laminaat Aberdeen Antique Oak 128,5 x 24,2 x 0,8 cm

Houd u van een luxe uitstraling uw woonhuis of kantoorpand? Kies dan voor dit extra brede laminaat van Fesca. Met de Classic Wide Laminaat serie haal u een prachtige vloer in huis met een natuurlijk karakter. Dit laminaat is extra breed, lang en dik geproduceerd. Ook is deze vloer egschikt voor gebruik bij vloerverwarming. De trendy kleuren van de Aberdeen Antique Oak zorgen ervoor dat het laminaat op een echte eiken parket vloer lijkt. Deze vloer is uiterst geschikt voor uw woonhuis of kantoorpand en geeft een moderne en luxe uitstraling. De vloer is duurzaam geproduceerd in Duitsland.

De Classic Wide serie van Fesca is uiterst makkelijk te leggen dankzij de 1 clic 2 go klikverbinding. De vloer is voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden waardoor de ruimte een mooie uitstraling krijgt. U krijgt daarnaast ook nog eens 15 jaar garantie op deze prachtige vloeren. Gadero bezorgt deze vloeren altijd gratis bij u thuis!

De Aberdeen Antique is net als de andere soorten uit de Classic Wide serie te voorzien van het PEFC keurmerk. Het extra brede, lange en dikke laminaat van Fesca valt in de gebruikersklasse 32 dat houdt in dat deze vloeren zowel voor intensief commercieel en intensief particulier gebruik gebruikt kunnen worden.  Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze vloeren adviseurs.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Classic Aberdeen Antique K065 Wide Product Fesca Classic Wide Aberdeen Antique Oak 128.5 x 24.2 x 0.8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Makkelijk te leggen dankzij 1 clic 2 go klikverbinding   |   Luxe en moderne uitstraling Ruim op voorraad
€ 18,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u