Fesca Click PVC - Acadia Oak 122 x 22,9 x 0,45 cm

Productnummer: FL3007-CLVAO Extra breed   |   15 jaar garantie

€ 35,95 Per stuk incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode "Vloer10"

Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Click PVC - Acadia Oak 122 x 22,9 x 0,45 cm

  • Zelf te leggen
  • Natuurlijke eiken kleur
  • Lage warmteweerstand

Fesca Click PVC - Acadia Oak 122 x 22,9 x 0,45 cm

Houtlook design Click PVC Vloer van Fesca

Deze Acadia Oak van ons eigen merk Fesca is een echte aanwinst in onze Click PVC vloeren collectie! De vloer beschikt over vloerdelen met een afmeting van LxBxH 122 x 22,9 x 0,45 cm. Vanwege de lichte hout kleur en realistisch eiken structuur ontstaat er tijdloze natuurlijk design. Om te zorgen dat de prachtige uitstraling lang mee gaat is de PVC vloer voorzien van een slijt vaste toplaag van 0,3 mm. Dit is ook een van de redenen waarom u 15 jaar fabrieksgarantie ontvangt.

Veilige vloer voor de hele familie

De sterke PVC planken vallen onder de gebruikersklasse 23. Dit houdt in dat de Click Vinyl geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en commercieel gebruik. De Acadia Oak valt onder de laagste emissieklasse van A+, doordat de Klik PVC vloer geen giftige stoffen vrij laat. Kinderen en huisdieren kunnen daarom veilig op de vloer spelen. Met een warmteweerstand van 0,033 m2k/W is de PVC uitstekend te combineren met een vloerverwarming en vloerverkoeling.

Gemakkelijk zelf te leggen

De Klik PVC vloer bevat een stenen mineraal tussenlaag, genaamd Rigid Mineral Core. Rigid Core maakt de Click Vinyl vloer sterk en stabiel. Voor het leggen van de Fesca Acadia Oak is een Ondervloer voor Click PVC vloeren vereist. Met de ijzersterke verbinding worden de panelen gemakkelijk in elkaar geklikt. Gebruik voor het leggen een Rubberen Hamer, hiermee geeft u de laatste tik en blijft de vloerplanken stevig met elkaar verbonden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Click PVC Acadia Oak Product 1 Fesca Click PVC - Acadia Oak 122 x 22,9 x 0,45 cm Extra breed   |   15 jaar garantie Op voorraad
€ 35,95 Per stuk incl. BTW

Laatst bekeken door u