Fesca Click PVC - Everglades Slate 61 x 30.5 x 0.75 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVTLA   |   Geschikt voor vloerverwarming (slechts 0,041 K/W!)   |   Uitstekend toepasbaar in badkamer en keuken

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Click PVC - Everglades Slate 61 x 30.5 x 0.75 cm

  • 100% waterbestendig
  • Unieke Leisteen structuur
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • 35 jaar garantie

Fesca Click PVC - Everglades Slate 61 x 30.5 x 0.75 cm

Het gemak van klik PVC

Bent u op zoek naar een stabiele en ijzersterke PVC vloer die u zelf kunt leggen? Ontdek de Fesca Everglades Slate met handige klik verbinding en prachtig donkere leisteen patroon. Dankzij de eenvoudige klik verbinding kunt u het Fesca Everglades Slate ook nog eens uiterst gemakkelijk en snel leggen. U kunt uiteraard ook gebruik maken van onze Legservice. De Fesca vinyl vloer is voorzien van een geintegreerde 10-DB geluidsreducerende ondervloer waardoor u geen ondervloer meer hoeft te leggen! De meerlaagse Klik PVC vloer heeft een extra brede afmeting van 61 x 30,5 x 0,75 cm. Dit zorgt ervoor dat uw woonruimte of kantoorpand een luxe uitraling krijgt. Het klik PCV van Fesca is 100% waterbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Dit maakt het donkergrijze vloer zeer geschikt voor de keuken en is dit natuurlijke leisteen design PVC zelfs toe te passen in uw badkamer!

Top kwaliteit van Fesca PVC vloeren

De Fesca Click PVC - Everglades Slate Vloer in zwart leistenen kleur heeft een zeer sterke anti-kraslaag. Deze toplaag is met een dikte van 0,55 mm ook voorzien van een speciale UV-protectielaag waardoor de vloer niet verkleurt door toedoen van zonlicht. De PVC filmlaag is voorzien van een prachtige leisteen structuur en voelt zacht aan de voeten. Dit zachte en comfortabele karakter heeft het te danken aan de flexibele vinyl tussenlaag wat comfortverhogend werkt in uw woning of kantoorpand. Ondanks de flexibele tussenlaag is het Vinyl en PVC in deze vloer ijzersterk en zeer stabiel. De Rigid Core tussenlaag van de vloer bestaat uit een rigide (samengesteld) composiet voorzien van vinyl en sterke en werkingsarme steen mineralen. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het krimpen en het uitzetten van een HDF of MDF onderplaat bij wisselende omstandigheden. Dit is bij veel standaard click PVC vloeren wel het geval en kan voor grote problemen zorgen met betrekking tot beschadigingen in de toplaag. De vloer beschikt voor een lange garantie termijn van 35 jaar! 

Geintegreerde Ondervloer

Deze Click PVC vloer is in totaal met alle verschillende lagen 7,5 mm dik inclusief de ondervloer. Deze combinatie van het  PVC Everglades Slate is geschikt voor vloerverwarming dankzij de lage warmteweerstand van 0,041 K/W. De Fesca PVC vloeren zijn uiterst geschikt voor gebruik in appartementen dankzij de geïntegreerde ondervloer met certificaat voor 10-DB geluidsreductie. U bent dus geen geluidsreducerende ondervloer meer nodig bij een bovenwoning. Gaat u over tot het plaatsen van een bestelling en gaat u deze vloer zelf plaatsen? Wij hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Deze tips en instructies zullen u ondersteunen tijdens het legproces en het behouden van uw fabrieksgarantie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Click PVC - Everglades Slate Tegel Klik PVC Product Fesca Click PVC - Everglades Slate 61 x 30,5 x 0,75 cm Emissiewaarde A+   |   Geschikt voor vloerverwarming (slechts 0,041 K/W!)   |   Uitstekend toepasbaar in badkamer en keuken Op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. BTW