Fesca Click PVC - Grand Canyon Oak 122 x 22.5 x 0.75 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVFE   |   35 jaar garantie   |   Bestand tegen intensief gebruik en zwaar gewicht

Adviesprijs
€ 39,95 € 35,95 Per m2 incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode "Vloer10"

Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Click PVC - Grand Canyon Oak 122 x 22.5 x 0.75 cm

  • 100% waterbestendig
  • Onderhoudsarme vloerdelen
  • Zeer eenvoudig te leggen dankzij Fastclick
  • Register Embossed houtstructuur

Fesca Click PVC - Grand Canyon Oak 122 x 22.5 x 0.75 cm

Het gemak van klik PVC

Bent u op zoek naar een waterbestendig vloer dat u zelf kunt leggen? Dan is deze Fesca Grand Canyon Oak PVC vloer met klik verbinding een echte aanrader! Wat de Fesca klik pvc vloeren zo bijzonder maakt is de geintegreerde 10-DB geluidsreductie ondervloer, hierdoor is een aparte ondervloer niet nodig. Met de afmetingen van 122 x 22,5 x 0,75 cm en de realistische eiken design geeft dit de vloer een tijdloze uitstraling. Met de vuilafstonde eigenschappen is de moderne klik PVC vloer makkelijk te onderhouden. Door het klik systeem is de PVC vloer eenvoudig zelf te leggen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vakkundige Legservice. Bij Gadero bieden wij een proefmonster service aan, zo heeft u de mogelijkheid om de vloer eerst in het echt te zien. 

Top kwaliteit van Fesca PVC vloeren

Deze Fesca Click PVC vloer is voorzien van een luxe Register Embossing laag. Dit is een een voelbare structuur dat overenkomt met de filmlaag van vloer. Hierdoor heeft de vloer veel weg van een houten vloer. Door de kraswerende toplaag behoudt het PVC zijn stijlvolle uitstraling. De slijtvaste vloerdelen zijn geschikt voor grote gezinnen en zelfs industrieel gebruik. Met 35 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik wordt de kwaliteit bevestigd. Door de klik verbinding van de Fesca PVC Grand Canyon heeft u de vloer zo liggen. Door deze verbinding worden de vloerdelen makkelijk in elkaar geplaatst. dit resulteerd in een stabiel liggend vloer.

Geintegreerde Ondervloer

Deze Click PVC vloer is 7,5 mm dik geproduceerd (inclusief ondervloer) waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden. De warmteweerstand bedraagt namelijk slechts 0,041K/W! Dit maakt het Fesca klik Vinyl Grand Caynon Oak uitstekend toe te passen in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling. De PVC vloerdelen zijn zeer geschikt voor bovenwoningen of appartementen daar de geïntegreerde ondervloer een certificaat heeft voor 10-DB geluidsreductie. Bovendien is het Fesca Click PVC vloer Grand Caynon Oak Eco-vriendelijk geproduceerd en heeft het de laagste Emissiewaarde (A+).  Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Gaat u de vloer zelfstandig leggen dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Bij Gardero is de PVC vloer gratis thuisbezorgd, let op! er geldt een minimaal afnamen van 10m2. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Click PVC Grand Canyon Oak Product Fesca Click PVC Grand Canyon Oak 122 x 22,5 x 0,75 cm Emissiewaarde A+   |   35 jaar garantie   |   Bestand tegen intensief gebruik en zwaar gewicht Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u