Fesca Click PVC - Yellowstone Oak 122 x 22.5 x 0.75 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVSG   |   Extreem kras- en waterbestendig   |   Makkelijk en snel zelf te installeren

Adviesprijs
€ 39,95 € 35,95 Per m2 incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode "Vloer10"

Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Click PVC - Yellowstone Oak 122 x 22.5 x 0.75 cm

  • Zacht en comfortabel aan voeten
  • Voelbare 3D houtstructuur en authentiek design
  • Zeer eenvoudig te plaatsen met 5G-Lock
  • Met geïntegreerde 10-DB ondervloer

Fesca Click PVC - Yellowstone Oak 122 x 22.5 x 0.75 cm

Het gemak van klik PVC

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaand PVC vloer dat eenvoudig is te plaatsen? Dan is de Fesca Click PVC Yellowstone Oak vloer een perfecte keuze. Deze klik vinyl vloer met een modern licht bruin design beschikt over de afmetingen 122 x 22,5 x 0,75 cm en vloer is volledig waterbestendig! De Fesca vloer beschikt daarnaast over vuil afstotende eigenschappen, dit resulteerd in een onderhoudsarme vloer. De stroken van Fesca kunnen in elke ruimte worden gelegd zelfs in vochtige ruimtes als uw keuken of badkamer! Door het klik systeem is de PVC vloer eenvoudig zelf te leggen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vakkundige Legservice. Wat de Fesca klik pvc vloeren zo bijzonder maakt is de geintegreerde 10-DB geluidsreductie ondervloer, hierdoor is een aparte ondervloer niet nodig.

Top kwaliteit van Fesca PVC vloeren

De Fesca Click PVC vloeren zijn voorzien van een 0,55 mm dikke slijtvaste en kraswerende toplaag. Met de unieke UV-protectielaag zal de vloer niet verkleuren door de felle zon. De PVC heeft een luxe houtdesign met een voelbaar patroon dat overeen komt met deze structuur. Het unieke voelbare patroon is aangeduid met de naam Register Embossing. Wist u dat de vloer ook beschikt over een luxe V-groef? De micro groef rondom de panelen zorgt voor een prachtig nadruk. U kunt deze klik vinyl gebruiken in het meest intensieve huishouden en zelfs voor zakelijk en comercieel gebruik. De kwaliteit wordt bevestigd door de lange garantie van 35 jaar bij privé gebruik. U bent verzekerd van een vloer van top kwaliteit voor jaren woonplezier!

Geintegreerde Ondervloer

Deze Click PVC vloer is 7,5 mm dik geproduceerd (inclusief ondervloer) waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden. De warmteweerstand bedraagt namelijk slechts 0,041K/W! Dit maakt het Fesca klik Vinyl Yellowstone Oak uitstekend toe te passen in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling. De PVC vloerdelen zijn zeer geschikt voor bovenwoningen of appartementen daar de geïntegreerde ondervloer een certificaat heeft voor 10-DB geluidsreductie. Bovendien is het Fesca Click PVC vloer Yellowstone Oak Eco-vriendelijk geproduceerd en heeft het de laagste Emissiewaarde (A+).  Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Gaat u de vloer zelfstandig leggen dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Bij Gadero is de PVC vloer gratis thuisbezorgd, let op! er geldt een minimale afname van 10m2. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Click PVC Vloer Yellowstone Oak Product Fesca Click PVC Yellowstone Oak 122 x 22,5 x 0,75 Emissiewaarde A+   |   Extreem kras- en waterbestendig   |   Makkelijk en snel zelf te installeren Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u