Nu 20% korting op wandpanelen Klik hier voor meer info

    Filters:

  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Fesca Eiken click PVC

Gratis bezorging - De click PVC vloeren van Fesca zijn voorzien van een natuurlijke eiken hout patroon. De toplaag van de vloer heeft een beschermingslaag tegen slijtage. Hierdoor zijn de klik PVC vloeren geschikt voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik en uiterst duurzaam. De click vinyl vloeren zijn milieuvriendelijk geproduceerd en hebben de laagste emissiewaarde van A+. Iedereen kan de Fesca Eiken Click PVC vloeren zelfstandig leggen doordat de vloeren een gebruiksvriendelijk kliksysteem hebben. Liever de klik PVC vloer laten leggen door ons? Maak dan gebruik van onze legservice.

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2! Bij Gadero krijgt u het aantal vierkante meters in plaats van pakeenheden. Daarnaast wordt de bestelling gratis naar u verzonden.

Click PVC vloeren in het echt zien

Wilt u deze click vloeren of andere vloerdelen in het echt bekijken? kom dan naar onze showroom in Breukelen. We hebben bijvoorbeeld ook PVC vloeren in de populaire visgraat legpatroon. Zo heeft het A-kwaliteit vloeren merk Floer zijn visgraat click PVC vloeren in verschillende natuurlijke eiken kleuren. Daarnaast zijn er ook extra breed laminaat vloeren van onder andere Quick StepBeautifloor, Floer. Maak wel van te voren een afspraak, voordat u langs onze showroom komt. Op deze manier kunnen we genoeg tijd voor u maken.

Maak de click PVC vloer af met het click PVC assortiment. Neem bijvoorbeeld de Rigid Click PVC ondervloer van het bekende vloeren merk Floer. Een ondervloer beschermt de klik verbindingen van de klik PVC vloer. Het behoudt de kwaliteit van de klik vinyl vloer. Gaat u de click vinyl vloer zelf leggen? Vergeet dan niet een installatieset en een rubberen hamer te gebruiken. Beide gereedschappen zijn nodig voor het bevestigen van de klik verbindingen. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode