Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Eiken Planken

Fesca heeft een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren. Deze verlijmd PVC vloerdelen bestaan uit verschillende natuurlijk eiken designs. Fesca heeft voor elk interieur een bijpassende natuurlijk eiken vloer. Neem bijvoorbeeld een donker eiken vloer voor een moderne look. Of ga voor bruin eiken vloerdelen, als u een rustieke parket vloer look wil creëren. De houtstructuur in de eiken ontwerpen zijn terug te voelen op de toplaag. Bij sommige vinyl vloeren kunt u zelfs kiezen tussen een plak of een klik versie. De click vloeren hebben een gebruiksvriendelijk verbindingssysteem. Hiermee kan elke klusser de vloer zelf leggen. De verlijmbaar PVC vloerdelen zijn dunner dan zijn klik variant. Hierdoor kunnen de plak PVC vloeren sneller de warmte van de vloerverwarming doorlaten.

Niet de juiste verlijmd vinyl vloer gevonden? Gadero heeft ook eiken plak PVC vloeren van andere vloeren merken. Kijk bijvoorbeeld naar de verlijmd PVC vloeren collectie van het A-kwaliteit vloeren merk Floer. Het bekende vloeren merknaam heeft niet één, maar twee eiken dryback PVC vloeren collectie: de Dorpen Verlijmd PVC en Bossen Verlijmd PVC vloeren. Beide verlijmd vinyl vloeren collectie voldoen aan de strengste milieueisen en hebben de meeste milieukeurmerken. De milieuvriendelijke vloeren bestaan merendeels uit een oliebasis van sojabonen. Het maakt de vloerdelen flexibel, duurzaam en super ecologisch.

Zoekt u naar iets speciaals in de vloer? Wat dacht u van visgraat vloeren in een heel groot formaat? De XL visgraat plak PVC vloeren zijn op z’n minst 80 cm lang en 16 cm breed. Niet groot genoeg? Het Nederlandse vloeren merk Floer heeft vloerdelen in een walvis formaat. Deze reuze visgraat PVC stroken zijn 91,4 cm lang en 15,2 cm breed! 

Met de laminaat sloophout vloerdelen valt uw kamer zeker op! Deze retro vloeren bestaan uit verscheidene kleuren en designs. We hebben unieke laminaat vloeren van Meister, Fesca, Floer, Quick Step. Bij Gadero is het extra voordelig, doordat wij gratis bezorgen. Dit geldt alleen als u in Nederland of Vlaanderen woont en minimaal 10 m2 afneemt.

Onze vloerenleggers staan voor u klaar!

Laat uw nieuwe verlijmd PVC vloer vakkundig leggen door gebruik te maken van onze PVC verlijmd legservice. De ondergrond wordt egaliseren en daarop verlijmen we secuur de eiken PVC stroken. Heeft u vloer gerelateerde vragen, neem dan gerust contact met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

Voordelen van PVC

Een groot voordeel van PVC vloeren is dat ze zeer onderhoudsarm zijn. Zo zijn de PVC planken zeer waterbestendig. Waardoor de vinyl PVC stroken geschikt zijn voor ruimtes waar vocht is. Denk aan de keuken, badkamer of het toilet. Daarnaast zijn de verlijmd PVC planken heel makkelijk schoon te houden met een PVC reiniger.

De plak PVC planken met natuur eiken ontwerpen zijn ideaal te combineren met een vloerverwarming of vloerverkoeling. Deze verlijmd PVC stroken hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,025 m2 K/W. Het lage getal houdt in dat de vloeren weinig weerstand bieden en snel de temperatuur doorlaat. Ook zonder vloerverwarming hebben de PVC vloeren een warm loopoppervlak. Doordat vinyl een zacht materiaal is, voelt het warm en zacht aan.

Vinyl planken met hoge duurzaamheid

De Eiken PVC vloeren van Fesca zijn duurzaam gebouwd. Deze verlijmd PVC planken zijn zeer goed beschermd tegen krassen en slijtage, doordat er een 0,55 mm slijtlaag op de toplaag zit. Daarnaast zijn de PVC Eiken Planken vloeren geschikt voor voor zowel huishoudelijk als commerciële gebruik. Tenslotte krijgt u 15 jaar fabrieksgarantie en ondernemers maar liefst 5 jaar!