Fesca Eiken Rustiek Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 220 x 22 x 1.4 cm

Productnummer: FL-9000-HW-PG Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw

€ 89,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Rustiek Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 220 x 22 x 1.4 cm

  • Betaalbaar Eiken Parket
  • Mooie Rustieke vloerdelen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 3 mm eiken toplaag

Fesca Eiken Rustiek Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 220 x 22 x 1.4 cm

Deze zeer Rustiek Eiken Parket vloer met 3 mm eiken toplaag verlijmd op 11 mm populieren hout met zeer levendige structuren (vergelijkbaar aan rustiek-abc) in een royale afmeting van 220 x 22 x 1,4 cm zorgt voor een erg stoer en robuust vloeroppervlak. Deze werkingsarme duoplanken Fesca Parket is geschikt voor vloerverwarming. Deze warme natuur geoliede parket vloer is echt een sfeermaker en is middels een mes- en groef verbinding makkelijk te plaatsen. Deze vloer is zowel geschikt voor zwevende als verlijmde plaatsing. 

De Fesca Eiken Parket vloer in deze royale breedte is een ideale oplossing voor een uiterst voordelige en kwalitatief goede houten vloer. Deze invisible geoliede parket vloer is goed te onderhouden met de producten van WOCA. Omdat tijdens het plaatsen van de vloer vaak vlekken of vuil op het oppervlak komt, raden wij aan om na het leggen de vloer te behandelen met een onderhoudsolie. Dit geeft de vloer een extra laagje waardoor de vloer er voor langere tijd prachtig uitziet. 

Met deze vriendelijk geprijsde parket vloer neemt u echt een sfeermaker in huis. Van klassiek tot modern, deze houten vloeren zijn zeer veelzijdig en goed te combineren veel verschillende woonstijlen. Wilt u deze parket vloer zelf leggen? Kijk dan snel naar onze tips voor het leggen van lamelparket. Toch liever laten leggen? Bestel dan de legservice makkelijk mee in de webshop!

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Eiken Rustiek Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 220 x 22 x 1.4 cm Fesca Eiken Rustiek Duoplank Parket Vloer - Invisible Geolied 220 x 22 x 1.4 cm Mooie brede planken   |   Subtiele plank opbouw Op voorraad
€ 89,95 Per m2 incl. BTW