Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Fesca Plak PVC Visgraat Eiken

De Fesca Eiken Visgraat Plak PVC vloerdelen zijn moderne vloeren voor een mooie prijs! Deze vloeren in de populaire legverband bestaan uit verschillende eiken kleuren. Het eiken ontwerp is zo realistisch dat deze verlijmd vinyl vloeren haast niet te onderscheiden zijn van parketvloeren. Het PVC is ijzersterk sterk geproduceerd. Met een dikke slijtlaag van 0,55 mm zijn de vinyl stroken zeer goed beschermd tegen krassen en slijtage en toepasbaar voor intensief gebruik. Vanwege de ijzersterke toplaag zijn de vloeren ideaal voor grote gezinnen en kleine bedrijfspanden.

Voordelen van PVC vloeren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, gelukkig zijn de vloeren 100% waterbestendig! Zo goed dat de vloerdelen ook in de badkamer en het toilet gelegd kan worden. Het maakt schoonmaken ook heel makkelijk. De meeste vlekken zijn te verwijderen met een PVC reiniger. Voor meer handige tips kunt u het PVC onderhoud blog lezen. De plak vinyl vloeren zijn zeer goed bestand tegen krassen. Dankzij een krasbestendige coating zijn deze vinyl vloeren geschikt voor gezinnen met kinderen en kleine commerciële ruimtes.

Deze visgraat vloerdelen bestaan uit PVC. Een zacht materiaal dat warm aanvoelt tijdens het lopen. Zelfs in de koude seizoenen, zoals de herfst en winter. Daarnaast hebben de Fesca verlijmd vinyl vloeren een lage warmteweerstand. Dit betekent de vloeren snel de temperatuur van een vloerverwarming of vloerverkoeling doorlaat.

Laat het leggen aan onze vakkundige vloeren specialisten over

Niet iedereen kan een plak PVC vloer leggen. De ondergrond moet meestal geëgaliseerd worden, want er mag geen oneffenheden in de bodem zitten. Daarnaast moeten de vinylstroken uiterst secuur verlijmd worden. Laat deze lastige klussen aan onze bekwame parketteurs over. Dit doet u door de PVC visgraat verlijmd legservice af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe visgraat vloer goed komt te liggen. 

Vloeren met reuze formaten

Niet de visgraat vloerdelen die u zoekt? Gadero heeft ook visgraat PVC vloeren van Floer en mFLOR. Het bekende vloeren merk Floer heeft visgraat PVC stroken die 91,4 cm lang zijn! Deze reuze visgraat vinyl vloeren heet het Floer Walvisgraat PVC. Of zoekt u juist brede planken? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Laminaat extra breed vloeren collectie van bijvoorbeeld Quick Step, Beautifloor. We hebben extra brede laminaat planken die minimaal 24,4 cm zijn! Deze brede laminaat planken zijn van hoog kwaliteit en worden met 25 jaar garantie geleverd.

Vloerdelen kopen bij Gadero is zeer voordelig: de vloeren zijn scherp geprijsd. Daarnaast wordt uw nieuwe vloer ook gratis geleverd! Mits u in Nederland of Vlaanderen woont en minimaal 10 m2 afneemt.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode