Fesca Embossed Laminaat Vloer Andrew Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Productnummer: FL-DGR-1018 Voelbare houtstructuur   |   Antibacteriële toplaag

Adviesprijs
€ 25,25 € 22,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Embossed Laminaat Vloer Andrew Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • In Register Embossing
  • Eenvoudig 5G klik-systeem
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Eco-vriendelijk geproduceerd

Fesca Embossed Laminaat Vloer Andrew Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Fesca Embossed Andrew Oak Laminaat vloerdelen zijn in deze serie razend populair. De lichtbruine kleur zorgt voor een tijdloos en modieus design. Hierdoor is deze vloer goed te mixen met verschillende huisinrichtingen. Door de 4V groeven wordt elke afzonderlijke plank goed benadrukt. Dit zorgt voor een uitermate realistisch beeld. Deze houtstructuur is daarnaast terug te voelen in de toplaag van het laminaat. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Dankzij het gebruiksvriendelijke 5G klik-systeem zijn deze planken heel makkelijk te verwerken tot een fantastisch stukje vloer. Ook deze plankdelen van Fesca vallen in gebruikersklasse 32. Ideaal voor zwaar huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Omdat de vloeren op een eco-vriendelijke manier geproduceerd worden kunt u met een gerust hart deze vloer in uw leefomgeving aanleggen.

Met de Fesca Embossed serie kunt u een echte houten vloer vlekkeloos nabootsen, met de voordelen van laminaat. Deze vloer is namelijk gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwaming en door de antibacteriële toplaag rekent het ook nog eens eenvoudig af met bacteriën op het vloer oppervlak. Ideaal voor huishoudelijk gebruik. Wilt u zolang mogelijk blijven genieten van de antibacteriële coating? Zorg dan voor een schoon en vlekrij oppervlak.

Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier enkele tips en informatie voor het leggen van een laminaat vloer. Wilt u liever de hulp van een vakman? Kijk dan even bij de Gadero legservice. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Embossed Laminaat Vloer Andrew Oak Product  - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Fesca Embossed Laminaat Vloer Andrew Oak 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Voelbare houtstructuur   |   Antibacteriële toplaag Op voorraad
€ 22,95 Per m2 incl. BTW