Fesca Embossed Laminaat Vloer David Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Productnummer: FL-DGR-1017 In Register Embossing   |   Brede planken

Adviesprijs
€ 25,25 € 22,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Embossed Laminaat Vloer David Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Levensechte voelbare houtstructuur
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam materiaal
  • Hoge gebruikersklasse

Fesca Embossed Laminaat Vloer David Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Laminaat was nog nooit zó gebruiksvriendelijk. Waarin deze vloer in uitblinkt is de antibacterieële coating. Hierdoor krijgen bacteriën geen schijn van kans en worden deze nauwkeurig vernietigd. De Fesca Embosssed David Oak laminaat vloer in de donkerbruine kleur zorgt voor een tijdloos en modieus uiterlijk. Hierdoor is deze vloer goed te combineren met verschillende inrichtingen. Dankzij de 4V groeven rondom de plank wordt elke afzonderlijke vloerdeel goed benadrukt. Dit zorgt voor een uitermate realistisch beeld en door de fijne structuur die In Register Embossing wordt genoemd, voelt de vloer ook nog eens aan als een echte houten vloer. Omdat deze vloer makkelijk te onderhouden en geschikt is voor vloerverwarming, zijn deze vloerdelen zeer praktisch voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

Met de Fesca Embossed serie kunt u een echte houten vloer piekfijn nabootsen. Dankzij het super eenvoudige 5G klik-systeem zijn deze planken envoudig te verwerken tot een oogstrelende vloer. Ook deze vloer van Fesca valt in gebruikersklasse 32. Wat deze vloer uitermate goed bestand maakt tegen zwaar huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Omdat de vloeren op een eco-vriendelijke manier geproduceerd worden kunt u met een gerust hart deze vloer in uw leefomgeving aanleggen. 

Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. Wilt u liever de hulp van een vakman? Kijk dan even bij de Gadero legservice. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met een van onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Embossed Laminaat Vloer David Oak Product - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Fesca Embossed Laminaat Vloer David Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm In Register Embossing   |   Brede planken Op voorraad
€ 22,95 Per m2 incl. BTW