Fesca Embossed Laminaat Vloer Matthew Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Productnummer: FL-DGR-1019 Antibacteriële coating   |   Voelbare houtstructuur

Adviesprijs
€ 25,25 € 22,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Embossed Laminaat Vloer Matthew Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Voelbare levensechte houtstructuur
  • Eco-vriendelijke geproduceerd
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Antibacteriële Coating

Fesca Embossed Laminaat Vloer Matthew Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Deze uitzonderlijke mooie planken van Fesca in de lichtbruine Matthew Oak kleur zorgen voor een waanzinnig mooie binnenvloer. Omdat deze kleur ontzettend goed te combineren is met verschillende woonstijlen, is de Matthew Oak zeer populair in deze serie. Door de verfijnde structuren die In Register Embossing wordt genoemd, zijn alle details erg goed voelbaar. Dankzij deze verwerking is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit maakt deze vloer dus een uitermate goed alternatief, met de voordelen van laminaat. De ijzersterke toplaag zorgt er voor dat deze vloer ontzettend lang mee gaat. Zeer geschikt voor zwaar huishoudelijk of licht commercieel gebruik dus. Deze vloer valt niet voor niets in gebruiksklasse 32. Wat deze serie uitzonderlijk maakt is de antibacteriële coating die is aangebracht op de vloerdelen. Hierdoor wordt er meteen afgerekend met bacteriën op het oppervlak. Wilt u zolang mogelijk gebruik maken van deze coating? Zorg dan voor een schoon en vlekvrij vloeroppervlak.  

Naast de ijzersterke toplaag, is deze vloer ook goed bestand tegen water. Hierdoor is de vloer ook makkelijk schoon te maken. De losse planken zijn uitgevoerd met het innovatieve 5G klik-systeem wat het leggen van een vloer zeer eenvoudig maakt. Dankzij de v-groeven die rondom de planken lopen, wordt elke losse plank goed benadrukt. Omdat de vloeren eco-vriendelijk geproduceerd worden, kunt u met een gerust hart deze Fesca vloer in huis of kantoor halen.

Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier enkele tips en informatie voor het leggen van een laminaat vloer. Wilt u liever de hulp van een vakman? Kijk dan even bij de Gadero legservice. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Embossed Laminaat Vloer Matthew Oak Product Fesca Embossed Laminaat Vloer Matthew Oak 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Antibacteriële coating   |   Voelbare houtstructuur Op voorraad
€ 22,95 Per m2 incl. BTW