Logo Gadero
service

Fesca Embossed Laminaat

Het Embossed Laminaat van Fesca heeft zijn naam te danken aan de 3D structuur in de toplaag, ook wel Register Embossing genoemd. Door de aanwezige 4 V-groef wordt elke plank geaccentueerd. Dit samen zorgt ervoor dat de uiteindelijke gelegde laminaat vloer een authentiek eiken uiterlijk heeft. Let op!:  Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2!

Ook zijn de laminaat vloeren zeer gemakkelijk te leggen, doordat de vloeren voorzien zijn van het zelfontwikkelde 5G kliksysteem. Hierdoor zijn de vloeren geschikt voor elke klusser.

Deze Fesca Embossed Laminaat of andere vloeren in het echt bekijken? Dat kan! Kom naar onze schowroom in Breukelen. Maak vooraf wel een afspraak, zodat een vloerspecialist u goed te woord kan staan. Is de showroom te ver? Bestel dan een proefmonster op de productpagina en ontvang het binnen enkele dagen thuis. Het vloer staal geeft een goed beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Vloerverwarming

De Fesca Embossed laminaat vloeren collectie zijn goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast zijn de laminaat vloeren van Fesca gemakkelijk schoon te maken en is het onderhoud eenvoudig. De vloeren zijn voorzien van een antibacteriële coating op de toplaag. De laminaat vloeren vallen onder gebruikersklasse 32. Dit betekent dat de vloeren geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk of licht commercieel gebruik. Bekijk hier de Embossed laminaat vloeren collectie.