Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Fesca Plak PVC Tegel - IJzersterke tegels van verlijmd vinyl

Wilt u een tegelvloer hebben die zeer bestand is tegen krassen en water en een warme oppervlakte heeft? Kies dan voor de Fesca Plak PVC Tegel vloeren. Deze verlijmd PVC tegelvloeren hebben een antikras coating van 0,55 mm. Het maakt de dryback vinyl vloeren geschikt voor intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan grote gezinnen en kleine ondernemingen. U krijgt 15 jaar fabrieksgarantie en voor commercieel gebruik geldt 5 jaar.

Waterbestendige vinyl tegels

De verlijmd PVC vloeren met steenlook is eenvoudig te schoon te houden. De vinyl tegelvloeren zijn volledig waterafstotend. Het maakt schoonhouden uiterst eenvoudig. Wilt u weten welke schoonmaakmiddelen u het beste kunt gebruiken? Lees dan ons PVC onderhoud blog. De PVC tegelvloeren kunnen in vochtige kamers gelegd worden, doordat deze vloeren waterbestendig zijn.

Warm met PVC

Een groot voordeel van PVC is zijn hoog loopcomfort. De oppervlakte van deze kunststof vloeren voelen warm en zacht aan, doordat het van PVC is. Daarnaast hebben de plak vinyl vloeren ook een zeer lage warmteweerstand. Waardoor de vinyl tegels snel de temperatuur van een vloerverwarming of vloerverkoeling doorlaat. In het artikel over de voordelen van tegel PVC vloeren wordt er meer voordelen van PVC tegels beschreven.

Klassieke of moderne look?

Deze Fesca plak vinyl vloeren collectie bestaat uit tegels met verschillende unieke steenstructuur. De plak vinyl vloeren met een grijs steendesign hebben een klassieke betonnen gietvloer look en de zwarte tegels dragen bij aan een moderne sfeer. Deze dryback PVC tegels hebben een microvoeg. De microvelling benadrukt subtiel de afmetingen van de tegels in de vloer. Het maakt de PVC tegelvloeren sfeervol. De tegels van PVC hebben een afmeting van 60 x 60 cm. Fesca heeft ook reuze vinyl tegels van 91,4 x 91,4 cm!   

Vloerdelen van andere vloeren merken

Zijn deze tegels niet wat u zoek? Gadero heeft ook PVC tegels van A-kwaliteit vloeren merken, zoals Floer en Mflor. De PVC tegelvloeren van Floer zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze plak PVC tegels zijn zo sterk dat ze geschikt zijn voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Of zoekt u een vloer die u zelf kan leggen? Kijk bijvoorbeeld naar de click PVC tegel vloeren collectie. Deze vloeren hebben een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Elke handige klusser kan deze vloeren zelfstandig leggen.

Kijk ook naar laminaat vloeren met het visgraat legverband. Dit visgraat legpatroon zorgt voor een luxe sfeer in de kamer. Gadero heeft een breed assortiment aan laminaat vloerdelen in verscheidene natuurlijk eiken kleuren. Wij versturen uw nieuwe vloerdelen gratis naar uw adres in Nederland of Vlaanderen. Let op dat er een minimale afname van 10 m2 geldt.

Planken in het echt bekijken

Er zijn twee manieren om vloerdelen in het echt te zien. De eerste manier is door een proefmonster te bestellen op de productpagina. U ontvangt een deel van plank. Het weergeeft het uiterlijk en de kwaliteit van de vloer. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de vloer en kunt het vergelijken met uw meubilair. Een andere optie is naar onze showroom gaan in het dorp Breukelen. Waar we planken van verschillende vloerdelen hebben staan. We vragen u om van te voren een afspraak te maken, zodat een medewerker u gelijk kan helpen.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode