Fesca Premium Wide Laminaat Leeds Light Oak 138 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer: FL-GDR-1009 Geschikt voor vloerverwarming   |   Extra brede planken

Voor- en nadelen van Fesca Premium Wide Laminaat Leeds Light Oak 138 x 24.4 x 0.8 cm

  • Super snel leggen dankzij een handig klik-systeem
  • Zeer slijtvast
  • Extra brede delen van 24,4cm
  • Geschikt voor vloerverwarming

Fesca Premium Wide Laminaat Leeds Light Oak 138 x 24.4 x 0.8 cm

De Fesca Premium Wide Laminaat Leeds Light Oak is een prachtige laminaat vloer in een modieuze licht eiken kleur. Dit maakt de vloer te combineren met zowel een moderne als klassieke inrichting. De prachtige grote stroken zorgen voor een stoer en robuust uiterlijk. Het grote voordeel van deze laminaat planken is dat ze gemakkelijk verwerkt kunnen worden tot een mooie vloer dankzij het eenvoudige 5G klik systeem wat is aangebracht op deze planken.

Houthandel Gadero bezorgd de Fesca Premium Wide laminaat delen gatis bij u aan huis. Het mag duidelijk zijn dat dit laminaat van uitzonderlijk hoge kwaliteit is. Wij bewijzen dat door 15 jaar garantie te bieden bij aankoop van deze mooie extra brede laminaat delen. De hoge gebruiksklasse geeft aan dat de vloer opgewassen is tegen zowel commercieel als zwaar huishoudelijk gebruik. De planken houden dus ook haar natuurlijke uiterlijk in zware omstandigheden. 

Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier enkele tips en instructies over het leggen van een laminaat vloer. Wilt u dat deze vloer zo strak mogelijk gelegd wordt? Klik dan hier en wellicht zijn onze vakmensen een uitkomst voor u! Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseurs. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Fesca Premium Wide Extra Breed Laminaat Leeds Light Product Fesca Premium Wide Laminaat Leeds Light Oak 138 x 24.4 x 0.8 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Extra brede planken Op voorraad
€ 24,75 € 19,95 Per m2 incl. BTW