Filters:

  • V-groef
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Fesca Premium Wide Laminaat vloeren

De Premium Wide Laminaat vloeren van het merk Fesca hebben een robuust en stoer uiterlijk, dankzij het formaat van 128 x 24.4 x 0.8 cm. Daarnaast heeft de XL laminaat serie prachtige natuurlijke eiken kleuren. De toplaag van het breed laminaat is ook nog eens voelbaar, dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Het Fesca Breed Laminaat is geschikt voor zwaar huishoudelijk en licht commercieel gebruik. De Premium Wide Laminaat vloeren vallen daarom in gebruikersklasse 32.  

Kom naar onze showroom in Breukelen om deze vloeren of andere vloerdelen in het echt te zien. We vragen wel om van te voren een afspraak te maken, zodat een vloerspecialist u te woord kan staan. 

Let op!:  Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2!

De Premium Wide Laminaat vloeren zijn uiterst duurzaam. De grote laminaat vloeren hebben namelijk een beschermingslaag waardoor het laminaat beschermd is tegen slijtage. Daarnaast ontvangt u 15 jaar fabrieksgarantie. Kortom, een laminaat vloer waar u jarenlang van kan genieten!

Bestel een proefmonster om een goed beeld te kunnen krijgen van de houten structuur op de toplaag, kleur en kwaliteit van het breed laminaat. Dit kan gemakkelijk via de grijze knop op de vloeren productpagina. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode