Fesca Starter Laminaat Vloer Alison Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Productnummer: FL-DGR-1015 5G klik-systeem   |   Brede planken

Adviesprijs
€ 21,95 € 19,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Starter Laminaat Vloer Alison Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Stijlvolle kleur
  • 15 jaar garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Hoge krasbestendigheid

Fesca Starter Laminaat Vloer Alison Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Het Fesca Starter Laminaat Alison Oak is een oogstrelende laminaat vloer in een stijlvolle en moderne bruin grijze afwerking. Installatie op een vloerverwarming is geen enkel probleem, en dankzij het innovatieve 5G klik systeem is de vloer in een handomdraai gelegd. Door de fantastische kleur is deze vloer goed te combineren met verschillende huisstijlen. Daarnaast zijn deze vloerdelen ontzettend duurzaam en worden ze eco-vriendelijk gemaakt. 

Door altijd de nieuwste technieken te gebruiken, zijn deze vloeren bewerkt met een antibacteriële coating. Bacteriën die zich op het oppervlak bevinden hebben geen kans op spreiding en worden zorgvuldig opgeruimd. Ideaal voor een gezin met kinderen en huisdieren. De vloer is daarom zeer populair onder huishoudelijke gebruikers. Wilt u zo lang mogelijk blijven genieten van de antibacteriële coating? Zorg er dan voor dat het oppervlak schoon en vlekvrij blijft. 

De brede laminaat vloer van Gadero is uitermate goed bestand tegen zowel commercieel als zwaar huishoudelijk gebruik. Dankzij de krasbestendige matte toplaag houden de planken hun mooie uiterlijk. Bent u van plan de vloer zelf te leggen? Lees hier enkele tips en instructies over het leggen van een laminaat vloer. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Dan zien we uw reactie graag tegemoet! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Starter Laminaat Vloer Alison Oak Product - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Fesca Starter Laminaat Vloer Alison Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm 5G klik-systeem   |   Brede planken Op voorraad
€ 19,95 Per m2 incl. BTW