Fesca Starter Laminaat Vloer Ashley Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Productnummer: FL-DGR-1012 5G klik-systeem   |   Brede planken

€ 19,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Starter Laminaat Vloer Ashley Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Matte afwerking
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lange levensduur
  • Antibacteriële coating

Fesca Starter Laminaat Vloer Ashley Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Fesca Starter Laminaat Ashley Oak is een prachtige laminaat vloer in een stijlvolle en tijdloze lichtbruine kleur. Dit maakt deze vloer zeer goed te plaatsen in zowel een klassieke als moderne huisstijl. Zoals gewend van Fesca zijn deze vloeren ook weer van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Daarom valt deze vloer in gebruiksklasse 32. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Ook voor commercieel gebruik doet de vloer zeker niet onder. De vloer is uitgevoerd met het handige 5G klik systeem en is daarom makkelijk te leggen.

Naast dat deze vloer er goed uitziet en onzettend duurzaam is, wordt de vloer ook nog eens eco-vriendelijk geproduceerd. Dankzij de antibacteriële coating worden bacteriën die het oppervlak raken meteen vernietigd. Een mooie en schone vloer dus. Wilt u de anitbacteriële werking van deze vloer behouden? Zorg dan voor een schoon en vlekvrij oppervlak. Deze laminaat vloerdelen zijn dus super gebruiksvriendelijk en door de anitabacteriële coating ideaal voor jonge kinderen en huisdieren. 

Dankzij de krasbestendige toplaag behouden de planken ook in zware situaties haar natuurlijke uiterlijk. Zo kan er dus optimaal genoten worden van deze vloer. Gaat u de vloer zelf leggen? Dan hebben wij hier een aantal tips en instructies voor u op een rijtje gezet. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Starter Laminaat Vloer Ashley Oak Product - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Fesca Starter Laminaat Vloer Ashley Oak 128,5 x 19,2 x 0,8 cm 5G klik-systeem   |   Brede planken Op voorraad
€ 19,95 Per m2 incl. BTW