Fesca Starter Laminaat Vloer Sandy Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Productnummer: FL-GDR-1010 Gebruiksklasse 32   |   Eco-vriendelijk geproduceerd

Adviesprijs
€ 21,95 € 19,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Starter Laminaat Vloer Sandy Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Eco-vriendelijk geproduceerd
  • Matte afwerking
  • Antibacteriële coating
  • 5G klik-systeem

Fesca Starter Laminaat Vloer Sandy Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

Het Fesca Starter laminaat, nu beschikbaar in een stijlvolle en eigentijdse licht eiken kleur verwerkt met witgrijze tinten. De vloer is goed te combineren met zowel een subtiel klassieke als een moderne inrichting. De specifieke producteigenschappen maken deze vloer zeer veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Waar Fesca ontzettend trots op is, is de zeer hoge kwaliteit van deze brede laminaat planken. Wij bieden natuurlijk niet voor niets 15 jaar garantie op dit top product. Wat deze vloer super makkelijk te leggen maakt is het innoverende 5G klik-systeem. 

Naast dat deze vloer ontzettend mooi is, wordt de vloer ook nog eens eco-vriendelijk geproduceerd. Dankzij de antibacteriële coating worden bacterieën die het oppervlak raken meteen vernietigd. Een letterlijk schone vloer dus. De coating houdt het beste zijn antibacteriële functie als het oppervlak schoon en vlekvrij is. De extra brede laminaat vloer van Gadero valt in gebruiksklasse 32. Ideaal voor zowel commercieel als zwaar huishoudelijk gebruik. Dankzij de krasbestendige toplaag behouden de planken ook in dergelijke situaties haar natuurlijke uiterlijk. 

Tips en instructies nodig voor het leggen van een laminaat vloer? Kijk dan even hier! Liever de hulp nodig van vakmensen? Geen probleem, de Gadero legservice biedt hierin verschillende mogelijkheden! Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Starter Laminaat Vloer Sandy Oak Product Fesca Starter Laminaat Vloer Sandy Oak - 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Gebruiksklasse 32   |   Eco-vriendelijk geproduceerd Op voorraad
€ 19,95 Per m2 incl. BTW