Fesca Laminaat Ultra Wide Eden Dark Brown Oak - 128,5 x 32,7 x 0,8 cm

Productnummer: FL-DGR-1013 Eco-vriendelijk geproduceerd   |   Brede planken

€ 23,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Laminaat Ultra Wide Eden Dark Brown Oak - 128,5 x 32,7 x 0,8 cm

  • Onderhoudsarm
  • 15 jaar garantie
  • Eenvoudig klik systeem
  • Lange levensduur

Fesca Laminaat Ultra Wide Eden Dark Brown Oak - 128,5 x 32,7 x 0,8 cm

Eden Dark Brown Oak, de donkerbruine uitvoering van het Fesca Ultra Wide laminaat. Deze vloer is zeer toegankelijk in verscihllende woonstijlen en multifunctioneel. Ook op deze vloeren geldt de fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De vloer is uitgerust met het eenvoudige 1Clic2Go Pure kliksysteem en is daarom makkelijk te leggen. Naast dat deze vloer er zeer mooi uitziet en onzettend duurzaam is, wordt de vloer ook nog eens eco-vriendelijk geproduceerd. Tevens is deze vloer prima geschikt voor vloerverwarming.

De antibacteriële coating die is aangebracht op deze vloer zorgt ervoor dat bacteriën die het oppervlak raken zich niet kunnen verspreiden en vermenigvuldigen. Zo kunt u genieten van een mooie en schone vloer. Wilt u zo lang mogelijk blijven genieten van de antibacteriële coating? Zorg dan voor een schoon en vlekvrij oppervlak. Deze vloer is daarom zeer geschikt voor een gezin met kinderen en huisdieren.

De extra brede laminaat vloer van Gadero valt in gebruiksklasse 32. Dus prima bestand tegen zowel commercieel als zwaar huishoudelijk gebruik. De sterke toplaag zorgt ervoor dat bij intensief loopgebruik de vloer mooi blijft. Gaat u de vloer zelf leggen? Met onze tips en instructies voor het leggen van laminaat vloeren bent u goed voorbereid. Ook is het mogelijk dat uw vloer wordt geplaats door een ervaren specialist met onze montage service voor binnenvloeren. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede laminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem dan gerust even contact op met onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
XXL Breed Laminaat Donker-Laminaat-Extra-Breed-Bruin.jpg Fesca Ultra Wide Eden Dark Brown Oak 128,5 x 32,7 x 0,8 cm Eco-vriendelijk geproduceerd   |   Brede planken Op voorraad
€ 23,95 Per m2 incl. BTW