Filters:

  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Fesca Starter Laminaat

De Fesca Starter Laminaat vloeren zijn ideaal voor huishouden met kinderen en/of huisdieren. De laminaat vloeren hebben namelijk een antibacteriële coating, waardoor bacteriën op het oppervlakte worden opgeruimd. Deze beschermingslaag is volkomen veilig. Daarnaast zijn de Starter Laminaat vloeren geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Dit betekent dat de vloeren goed bestand zijn tegen onder andere rondrennende kinderen en huisdieren. Dit is ook een van de redenen waarom de laminaat vloeren onder gebruiksklasse 32 vallen. 

Benieuwd hoe een Fesca Starter Laminaat vloer in uw huis eruit ziet? Bestel dan een proefmonster. Dit is te vinden op de vloer productpagina. Liever in groter geheel zien? Kom dan langs onze showroom in Breukelen. Maak bij voorkeur van te voren een afspraak, zodat een vloerspecialist u te woord kan staan.

Houd rekening met het minimale afname van 10 m2. 

Het leggen van Fesca Starter Laminaat vloer is een kinderspel. Iedereen kan de Starter Laminaat vloeren zelfstandig leggen dankzij Fesca eigen ontwikkelde 5G verbindingsstuk. Bekijk hier tips en instructies. Liever de vloer door onze vloerspecialisten laten leggen? Maak dan gebruik van onze Legservice. Heeft u vragen over de vloeren van Fesca of andere vloerdelen? Neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode