Fesca Used Wood Laminaat Driftwood Dark Brown 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

EUTR

Productnummer: FL-GDR-1019   |   Makkelijk te leggen dankzij Twin Clic klikverbinding   |   Geproduceerd in Duitsland

Adviesprijs
€ 20,95 € 18,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Used Wood Laminaat Driftwood Dark Brown 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

  • 15 jaar garantie
  • Duurzaam geproduceerd
  • Zeer waterbestendig

Fesca Used Wood Laminaat Driftwood Dark Brown 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

Houdt u van een moderne en luxe uitstraling in uw woonhuis of kantoorpand? Kies dan voor dit unieke laminaat van Fesca. Met de Used Wood laminaat serie haal u een zeer klassieke en mooie vloer in huis met passie en karakter. Deze vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming en ook nog eens zeer waterbestendig. De mooie donker bruine kleur van de Driftwood Dark Brown zorgt voor een unieke uitstraling.

De Driftwood Dark Brown is net als alle andere soorten uit de Used Wood serie voorzien van het PEFC keurmerk. Het laminaat van Fesca valt in gebruikersklasse 31 en dat houdt in dat deze vloeren voor matig commercieel en intensief particulier gebruik geschikt zijn. Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer.

De Used Wood serie van Fesca is makkelijk te leggen dankzij de Twin Clic klikverbinding. Deze vloer is een multistrooks vloer waardoor het geheel nog een prachtig wordt benadrukt in uw woonhuis of kantoorpand. Dankzij de extra donkere kleur toevoegingen in deze vloer krijgt deze vloer nog meer karakter. Gadero bezorgt daarnaast deze vloeren ook nog eens altijd gratis bij u thuis! Dit laminaat is millieuvriendelijk geproduceerd in Duitsland en heeft daarom ook nog eens 15 jaar garantie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vloeren adviseurs.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Used Wood Driftwood Dark Brown Fesca Used Wood Driftwood Dark Brown 128.5 x 19.2 x 0.7 cm EUTR   |   Makkelijk te leggen dankzij Twin Clic klikverbinding   |   Geproduceerd in Duitsland Op voorraad
€ 18,95 Per m2 incl. BTW