Logo Gadero
service

Fesca Used Wood Laminaat Driftwood Grey 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

Productnummer
FL-GDR-1014
Geproduceerd in Duitsland
Luxe en moderne uitstraling
fesca_used_wood_driftwood_grey_oak
fesca_used_wood_driftwood_grey_oak_laminaat_sfeer
Per m2

18,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
128,5 cm
Breedte
19,2 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Duurzaam geproduceerd

  • Makkelijk te leggen dankzij Twin Clic klikverbinding

  • Geschikt voor elke woonstijl

Specificaties

Kleur
Grijs
Lengte
128,5 cm
Dikte
0,7 cm
Breedte
19,2 cm
Jaren garantie
20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Used Wood Laminaat Driftwood Grey 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

Houdt u van een luxe uitstraling in uw woonhuis of kantoorpand? Kies dan voor dit zeer unieke laminaat van Fesca. Met de Used Wood Laminaat serie haal u een prachtige vloer in huis met een natuurlijk karakter. Dit laminaat is millieuvriendelijk geproduceerd. Ook is deze vloer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. De trendy kleuren van de Driftwood Grey zorgen ervoor dat het laminaat op een echte eiken parket vloer lijkt. Deze vloer is uiterst geschikt voor uw woonhuis of kantoorpand en geeft een moderne en luxe uitstraling. De vloer is geproduceerd in Duitsland.

De Used Wood serie van Fesca is uiterst makkelijk te leggen dankzij de Twin Clic klikverbinding. Deze vloer is een multistrooks vloer waardoor het geheel nog een prachtig wordt benadrukt. U krijgt daarnaast ook nog eens 15 jaar garantie op deze prachtige vloeren. Gadero bezorgt deze vloeren altijd gratis bij u thuis!

De Driftwood Grey is net als de andere soorten uit de Used Wood serie te voorzien van het PEFC keurmerk. Het laminaat van Fesca valt in de gebruikersklasse 31 dat houdt in dat deze vloeren voor matig commercieel en intensief particulier gebruik gebruikt kunnen worden. Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze vloeren adviseurs.