Fesca Used Wood Laminaat Mixed Colors 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

EUTR

Productnummer: FL-GDR-1015   |   15 jaar garantie   |   Unieke uitstraling

€ 11,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Used Wood Laminaat Mixed Colors 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

  • Geproduceerd in Duitsland
  • Duurzaam geproduceerd
  • Makkelijk te leggen dankzij Twin Clic klikverbinding

Fesca Used Wood Laminaat Mixed Colors 128,5 x 19,2 x 0,7 cm

Houd u van een unieke uitstraling in uw woonhuis of kantoorpand? Kies dan voor dit zeer unieke laminaat van Fesca. Met de Used Wood laminaat serie haal u een zeer unieke en mooie vloer in huis met veel karakter. Dit laminaat is millieuvriendelijk geproduceerd in Duitsland. Ook is deze vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. De trendy kleuren van de Mixed Colors zorgen ervoor dat dit laminaat op echt parket lijkt. Deze vloer is uiterst geschikt voor uw woonhuis of kantoorpand als u voor een zeer unieke uitstraling gaat.

De Used Wood serie van Fesca is uiterst makkelijk te leggen dankzij de Twin Clic klikverbinding. Deze vloer is een multistrooks vloer waardoor het geheel nog een prachtig wordt benadrukt. Dankzij de extra kleur toevoegingen in deze vloer krijgt deze vloer nog meer karakter. U krijgt daarnaast ook nog eens 15 jaar garantie op deze prachtige vloeren. Gadero bezorgd deze vloeren ook nog eens altijd gratis bij u thuis!

Deze Mixed Colors is net als alle andere soorten uit de Used Wood serie voorzien van het PEFC keurmerk. Het laminaat van Fesca valt in gebruikersklasse 31 en dat houdt in dat deze vloeren voor matig commercieel en normaal particulier gebruik geschikt zijn. Lees hier enkele tips en instructies voor het leggen van een laminaat vloer. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze vloeren specialisten.

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fesca Used Wood Mixed Colors Product Fesca Used Wood Mixed Colors 128.5 x 19.2 x 0.7 cm EUTR   |   15 jaar garantie   |   Unieke uitstraling Ruim op voorraad
€ 11,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u